x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - DINAMO 2-0 / "Caini" ridiculizati

FC NATIONAL - DINAMO 2-0 / "Caini" ridiculizati

de Dragos Stoica    |    28 Noi 2005   •   00:00
FC NATIONAL  -  DINAMO 2-0 / "Caini" ridiculizati

Formatia lui Ioan Andone a pierdut fara drept de apel in Cotroceni, permitand Stelei sa revina pe prima pozitie a clasamentului, cu un punct avans.

Australianul Ryan Griffiths a marcat ieri ambele goluri ale lui FC National in partida cu Dinamo, "bancarii" justificandu-si astfel renumele de nasi ai "cainilor", dupa ce elevii lui Andone au plecat si anul trecut cu coada intre picioare din Cotroceni.

PICAJ. Dupa un inceput ceva mai echilibrat, in care initial Baltoi a inscris din ofsaid, iar Abiodun a tras in bara cateva minute mai tarziu, "alb-rosiii" au fost facuti groggy in finalul primei repri-ze si la debutul celei de-a doua. Mai intai, Griffiths a inscris din apropiere, pentru ca la 10 secunde de la debutul celui de-a doua parti australianul sa marcheze din nou, dupa o grava eroare a lui Daouda, introdus chiar dupa pauza. "Ma simt atat de umilit, incat nici nu-mi pot gasi cuvintele. Am dat dovada de o lipsa de concentrare pe care nu pot s-o inteleg. Jucatorii nu respecta sarcinile de joc. Suntem intr-o forma foarte slaba. Sper sa ne revenim pana la ora meciului cu TSKA Moscova, desi este aproape imposibil. Oricum, si arbitrajul ne-a fost potrivnic, dar m-am obisnuit, Tudor mereu greseste contra noastra", a declarat Ioan Andone.

SUPORTERI DIN CHINA
La meciul disputat ieri in Cotroceni au asistat si doi fosti componenti ai "cainilor", atacantul Ionel Danciulescu si mijlocasul Dan Alexa, care au evoluat in ultimul an in China. "Eu sunt aproape de finalul intelegerii cu chinezii, deoarece imprumutul meu expira pe data de 31 decembrie, dupa care redevin jucatorul lui Dinamo pe o perioada de 2 ani si jumatate. Personal, n-as mai vrea sa plec pe undeva, ci sa raman aici si sa pun umarul la redresarea situatiei. Lucrurile se vor lamuri saptamana viitoare", a afirmat ieri Danciulescu, care a recunoscut ca FC National a meritat victoria.
"SPIRITE APRINSE"
Reprezentantul MAI in CA al lui Dinamo, chestorul Nicolae Berechet, a declarat ca jucatorii, antrenorul si staff-ul administrativ sunt vinovati pentru situatia actuala. "Formula de joc si de exprimare a fost de toata mizeria. Ca sa folosesc un termen din box, Dinamo a incasat multi pumni, dar degeaba, nu s-a trezit. Spiritele la Dinamo sunt aprinse prin contraperformantele echipei, iar contestatiile se formuleaza pe buna dreptate. Vad un complex de responsabilitate si vinovatii. Trebuie strans surubul pana cand jocul lui Dinamo va da din nou roade", a declarat Berechet, in timp ce "vicele" Gigi Netoiu a spus ca se impune o analiza.

×
Subiecte în articol: sport dinamo