x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - OTELUL 0-0 / "Bancarii", in cadere libera

FC NATIONAL - OTELUL 0-0 / "Bancarii", in cadere libera

21 Noi 2004   •   00:00

Exilati in tribuna din cauza suspendarilor, Cosmin Olaroiu si Sorin Cartu au oferit un spectacol mult mai antrenant decat elevii lor. Pe gazon, cele doua echipe au evoluat lamentabil, intr-un ritm lent si s-au intrecut in nenumarate erori.

IN VAN. Gigel Coman (stanga) si Mozacu au alergat dupa minge, dar nu au gasit poarta adversa
GHINION. Recunoscut drept un tehnician care, in general, nu ocoleste realitatea, Cosmin Olaroiu a explicat total aiurea rezultatul si evolutia jocului din Cotroceni: "Cred ca am avut si ghionion astazi. Daca nu reusesti sa inscrii, nu ai cum sa castigi. Baietii s-au zbatut, si-au creat ocazii, iar daca am fi reusit sa marcam, Otelul s-ar fi deschis in aparare si ar fi fost mai usor pentru noi". "Ar fi fost nedrept sa castigam", a acceptat sportiv Cartu la final.

SHOW. Suspendati, Cartu si Olaroiu au fost nevoiti sa-si conduca echipele de la tribuna oficiala. Tehnicianul galatean a stat in majoritatea meciului chiar deasupra bancii de rezerve, tipand si gesticuland in stilu-i caracteristic intr-un dialog permanent cu secundul Mircea Irimescu. De partea cealalta, Olaroiu a fost ceva mai calm. Arena din "Cotroceni" a fost goala, atmosfera fiind asigurata de un grup foarte galagios de japonezi.

CRITICI ADUSE SISTEMULUI
La finalul partidei, Cosmin Olaroiu si Sorin Cartu au vorbit despre problemele din fotbalul romanesc, mult mai evidente dupa demisia selectionerului Anghel Iordanescu. "Sistemul nu functioneaza bine la noi. Trebuia pregatit de ani de zile la echipa de tineret un successor pentru Iordanescu. E inadmisibil ca la tineret sa se foloseasca un sistem de joc, iar la seniori altul. Cred ca s-a gresit atunci cand Hagi a fost numit selectioner, chiar daca era o ambitie de-a lui. Iti trebuie mai mult decat atat pentru a conduce nationala", a spus Cartu, care ar putea parasi din iarna Otelul, pentru a se duce la Universitatea Craiova. La randul sau, Olaroiu s-a referit si la jucatori: "Jucatorii nostri nu sunt pregatiti la un nivel competitiv si nu sunt educati in spirit profesionist. Exista fotbalisti care traiesc pentru fotbal, cum au fost Hagi si Lacatus, si fotbalisti care traiesc din fotbal. Ai nostri, din pacate, se intereseaza mai mult de prime si de ziua de salariu, decat de performante".

×
Subiecte în articol: sport