x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - "POLI" IASI 6-0 / Jaloane de Moldova

FC NATIONAL - "POLI" IASI 6-0 / Jaloane de Moldova

25 Oct 2004   •   00:00

Daca la precedenta vizita in Bucuresti reusise marea bomba, victorie in Ghencea, iesenii si-au demonstrat limitele vineri seara, cand au permis Nationalului sa-si dreaga moralul dupa infrangerea suferita in fata Sportului Studentesc.

COMEDIE. Dupa o prima repriza in care "bancarii" au continuat prestatia jenanta din Regie, iar moldovenii n-au avut probleme in a mentine remiza, partea a doua a fost o comedie a erorilor pentru elevii lui Ionut Popa. Gazdele au marcat din toate pozitiile, prin toate procedeele si au mai ratat inca pe atatea sanse in fata portii lui Arcanu.

EXPLICATII. Dupa meci, aceeasi impresie o degaja si antrenorul iesenilor, Ionut Popa. "Nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat. Este pentru prima oara cand iau atatea goluri intr-o repriza. Nici nu pot da vina pe cineva, nici nu ma pot scuza si nici acum nu pot crede ca am pierdut la un asa scor. Azi au lipsit cinci titulari fata de meciul cu Steaua, iar Miclea a intrat pe teren bolnav, el avand otita." De partea cealalta, Cosmin Olaroiu a dezvaluit ca bosniacul Mitrovici si-a salvat pielea prin cele trei goluri: "I-am spus ca ii acord ultima sansa la acest meci, iar el a fructificat-o, din fericire".

MOLDOVAN

Dupa incidentul petrecut la un antrenament inaintea meciului din Regie, cand l-a batut pe nigerianul Abiodoun, internationalul Flavius Moldovan a absentat si vineri seara. Intrebat de ce nu l-a folosit, tehnicianul Nationalului a raspuns ironic: "Nu l-a introdus Consiliul de Administratie". "Am vorbit cu Flavius si am inteles ca luni se va da un verdict in cazul lui. E accidentat, asa ca nu vreau sa se inteleaga altceva", a spus si Marius Lacatus, care a fost la meci.

×
Subiecte în articol: sport