x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - SPORTUL 3-0 / I-a lasat repetenti

FC NATIONAL - SPORTUL 3-0 / I-a lasat repetenti

01 Dec 2004   •   00:00

Singurul rezultat surprinzator din meciurile retur ale sferturilor de finala s-a consumat in Cotroceni. "Bancarii" au intors rezultatul din tur, 2-0 pentru "studenti", si s-au calificat in semifinale.

SORIN ANGHEL



Avantajul celor doua goluri luat de Sportul in partida tur parea imposibil de recuperat pentru echipa lui Cosmin Olaroiu, mai ales ca "bancarii" nu au aratat o forma tocmai buna in ultimele meciuri din campionat.

RASTURNARE. "Studentii" nu au reusit sa faca fata furiei declansate de gazde. Golul lui Chihaia si autogolul lui Sorin Radoi au stabilit egalitatea inca dinainte de pauza, iar Caramarin a bagat Nationalul in urna pentru tragerea la sorti a semifinalelor."Ma bucur foarte mult pentru aceasta calificare. Asa cum am jucat astazi, am demonstrat ca putem invinge orice echipa din campionat. Daca evoluam astfel in toate meciurile din acest tur, acum eram pe primul loc cu multe puncte avans. Sunt foarte multumit de evolutia jucatorilor, pacat insa ca nu avem constanta, e o diferenta prea mare de la un meci la altul. Chiar daca pierdeam calificarea, eu eram satisfacut pentru ca stiam ca jucatorii au dat totul pe teren", a comentat Olaroiu. "Eu sunt vinovat pentru infrangere, nu jucatorii. Am spus ca mi-e frica de acel 2-0 din tur. S-a vazut ce periculos e acest scor. FC National are acum ocazia de a castiga Cupa Romaniei", a spus Dan Petrescu.












ECHIPE


FC NATIONAL: M. Popa - Olah, Canu, McKain, Iancu (’60 G. Coman) - Abiodun, Lita, G. Popescu (’85 Shroj), I. Savu - Caramarin, Chihaia (’55 Mitrovici).

Antrenor: Cosmin Olaroiu

SPORTUL: Stancioiu - Ciupe, Secareanu, S. Radoi, L. Rusu - S. Stancu, C. Lazar, Cruceru, T. Balan - Curelea, G. Bucur. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonas rosu: I. Savu (’80)

Arbitri: Aug. Constantin -
I. Popa, A. Onita














CUPA ROMANIEI



SFERTURI DE FINALA - RETUR
  • Dacia Unirea Braila - DINAMO 0-2 (0-1)

    Danciulescu (’38), Fl. Petre (’62)
  • FC Arges - "U" CRAIOVA 1-1 (0-1)

    Prepelita (’43) / Bundea (’30)
  • FARUL - Otelul 2-0 (2-1)

    Gurita (’21), L. Mihai (’35)
  • FC NATIONAL - Sportul 3-0 (0-2)

    Chihaia (’20), S. Radoi (’37 - autogol), Caramarin (’79)

    Echipele scrise cu majuscule s-au calificat in semifinale. Partidele tur din semifinale se vor disputa pe 9 martie 2005, iar returul pe 13 aprilie 2005.







  • ×
    Subiecte în articol: sport