x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU - SPORTUL 1-1 / Au fost multumite ambele tabere

FCM BACAU - SPORTUL 1-1 / Au fost multumite ambele tabere

25 Oct 2004   •   00:00

Bucurestenii au condus pana spre final si au fost egalati printr-o reusita norocoasa, bacauanii trebuind sa-i multumeasca portarului Bogdan pentru "remiza" obtinuta.

DANIEL STAN

RATANGII. Cu putin ghinion, studentii puteau pleca acasa fara nici un punct
Firele de par albe despre care vorbea Dan Petrescu s-au mai inmultit dupa meciul cu FCM Bacau. Elevii sai s-au jucat din nou cu ocaziile, iar gazdele, desi nu lasau impresia ca mai pot reveni, au profitat de un moment de inspiratie al lui Goian si au egalat.

CURAJ. Tehnicianul bucurestean si-a surprins adversarul cand a inceput cu trei atacanti, semn sa venise la victorie. "Daca inscriam al doilea gol, cred ca meciul era rezolvat. Am jucat ofensiv, insa am ratat din nou foarte mult. Pacat, ca am avut meciul in mana. Nu stim sa ne aparam", a declarat Dan Petrescu.

FARA BANI. "Studentii" au continuat sa rateze si dupa pauza, mai ales prin Gigel Bucur, in timp ce bacauanii aproape au somat, cei doi atacanti, Cursaru si Tanasa, nereusind nimic. A fost nevoie de un moment de inspiratie al fundasului Goian (’84), care a deviat cu calcaiul o centrare de pe stanga. "Sportul joaca spectaculos, insa rateaza foarte mult. Cred ca rezultatul este echitabil", a spus la final antrenorul lui FCM Bacau, Cristi Popovici. La randul sau, Dan Petrescu a concluzionat: "Ii felicit pe jucatori, chiar daca puteam obtine mai mult. Rezultatul este meritoriu, avand in vedere faptul ca de trei luni jucam fara bani. Si-au dat viata pe teren. Cu banii este o problema, pe care am discutat-o cu Siman".

×
Subiecte în articol: sport