x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU - STEAUA 2-2 / Remiza cu gust amar

FCM BACAU - STEAUA 2-2 / Remiza cu gust amar

08 Noi 2004   •   00:00

Dupa esecul cu gust amar in fata rezervelor Parmei, din Cupa UEFA, trupa lui Walter Zenga a bifat a noua prestatie fara orizont, smulgand o remiza nesperata, adusa de o executie incredibila a lui Oprita, la ultima faza a partidei. Egalul mentine Steaua pe primul loc.

MIHAI IGIROSANU

"REUSITE". O repriza fara nici o faza clara de gol, o reusita inlesnita si de un reflex intarziat al portarului bacauan si un final salvat de devierea superba a lui Oprita. Acestea ar fi "performantele" Stelei in fata unei echipe careia credea ca i-a luat cei mai buni jucatori: Cristea, Baciu, Lovin si Ciocoiu. Primii trei au fost aseara titulari, intr-o formatie din care au lipsit vedetele Florentin Dumitru si Radoi, menajati de tehnicianul italian. In prelungiri a intrat si Ciocoiu, dar schimbarea sa n-a insemnat decat o mutare disperata a lui Zenga. Totusi, la ultima faza a meciului, Oprita a adus remiza, reluand cu capul, pe spate, un corner al lui Dorinel Munteanu.

COSMAR. Finalul celor patru minute de prelungire dictate de arbitrul Dumitru i-a gasit pe jucatorii si antrenorii bacauani dezolati, nevenindu-le sa creada ca au ratat victoria. Autorul primului gol, Dorin Goian, nu si-a mai putut stapani lacrimile, fiind cu greu consolat de coechipierii sai. "O clipa de neatentie ne-a costat. E dezamagitor pentru noi, am aratat ca o echipa care merita victoria", a spus Narcis Raducanu. Atacantul Cursaru, cel care a marcat golul doi, a fost de parere ca "sincer, Steaua n-a aratat astazi ca un lider". In schimb, fotbalistii stelisti isi continua tacerea dupa reactiile presei premergatoare infrangerii de la Parma.

DEDICATIE

"Vreau sa dedic acest egal domnilor Sechelariu si Becali, care au aratat ca onoarea e mai presus de orice interese" - Cristian Popovici, antrenor FCM Bacau

PITURCA
Conform cotidianului britanic Sunday Mercury, fostul tehnician al ros-albastrilor, Victor Piturca, se afla printre candidatii la postul de antrenor al Wolverhampton, formatie din liga secunda engleza, la care evolueaza si internationalul Ionel Ganea. Printre celelalte nume vehiculate se afla si antrenorul lui Belenenses, Carlos Carvalhal, tehnicianul lui Queen’s Park Rangers, Ian Holloway si managerul scotienilor de la Motherwell, Terry Butcher.

×
Subiecte în articol: sport