x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Fiara" a resuscitat Ghencea

"Fiara" a resuscitat Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    02 Noi 2007   •   00:00
"Fiara" a resuscitat Ghencea
Sursa foto: Razvan Pasarica/

17.000 de suporteri au venit miercuri seară să fie alături de legenda vie a Stelei, Marius Lăcătuş, la debutul său ca antrenor in Ghencea.

STEAUA - OŢELUL 3-1 - "Roş-albaştrii" şi-au regăsit cheful de joc cu Lăcătuş pe bancă

17.000 de suporteri au venit miercuri seară să fie alături de legenda vie a Stelei, Marius Lăcătuş, la debutul său ca antrenor in Ghencea.

Lăcătuş a fost aclamat aproape permanent de fani, cărora le-a insuflat din nou dorinţa de a crea o atmosferă incadescentă. După meci, vestitul număr 7 nu a putut părăsi gazonul decăt după ce a salutat fiecare colţişor al tribunei steliste.

Â

SATISFACŢIE. "Sunt fericit că am venit inapoi la Steaua, orice antrenor care ajunge să imbrace treningul Stelei e obligat să realizeze multe, iar eu sunt conştient de asta. Avem nevoie de rezultate, care pot veni şi in urma unui joc bun, iar dacă se va intămpla acest lucru, probabil se va ajunge din nou ca,

atunci cănd vin in Ghencea, adversarii să nu se găndească la puncte, ci la căte goluri vor primi, aşa cum era in trecut. Ştiu ce risc, dar sper să rămăn aici căt se poate de mult. Le mulţumesc din suflet suporterilor! Sper să fie căt mai mulţi, avem nevoie ca publicul să fie al 12-lea jucător", a declarat Lăcătuş.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

OPTIMISM

"Se poate să căştigăm titlul, nu e uşor, dar nu vom abandona. CFR are un avans destul de mare, dar mai e de jucat şi in fotbal nu se ştie niciodată. Aşa cum Steaua a avut o perioadă mai slăbuţă, se poate intămpla şi la ei, iar noi trebuie să profităm atunci. Dacă căştigăm restanţele, şase puncte nu sunt chiar aşa multe"

Marius Lăcătuş antrenor Steaua

Â

Condiţie

Lăcătuş a vorbit şi despre probleme administrative. "Contractul nu a fost incă semnat. Nu a fost timp pănă acum şi oricum nu mă interesează prea mult acest lucru. Dacă vor pleca Goian şi Dică voi cere să mi se aducă doi jucători de aceeaşi valoare". Fanii de la peluza I au afişat două bannere: "50 de trofee căştigate / Cu Lăcătuş aproape jumătate" şi "7 Lăcătuş eşti unic". La peluza a II-a au afişat două bannere critice: "Prezenţi doar pentru Lăcă şi culori, nu pentru mercenari şi creditori".

×
Subiecte în articol: sport lacatus