x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fiara s-a intors acasă

Fiara s-a intors acasă

de Mihai Igirosanu    |    29 Oct 2007   •   00:00
Fiara s-a intors acasă
Sursa foto: Cristi Preda/

Eşecul de la Cluj, 1-2 cu "U", a fost ultimul meci pe banca tehnică a Stelei pentru italianul Massimo Pedrazzini. Incepănd de ieri, noul antrenor al "roş-albaştrilor" este simbolul trupei din Ghencea, Marius Lăcătuş, omul cerut insistent de suporteri.

STEAUA - Lăcătuş este noul antrenor al "roş-albaştrilor"


Eşecul de la Cluj, 1-2 cu "U", a fost ultimul meci pe banca tehnică a Stelei pentru italianul Massimo Pedrazzini. Incepănd de ieri, noul antrenor al "roş-albaştrilor" este simbolul trupei din Ghencea, Marius Lăcătuş, omul cerut insistent de suporteri.

Sămbătă-seară, Lăcătuş a negociat cu patronul Gigi Becali, dar inţelegerea s-a produs doar după ce boss-ul din Ghencea i-a oferit celui mai titrat fotbalist din istoria Stelei căteva garanţii. Acesta ar fi neimplicarea patronului in alcătuirea echipei şi interzicerea apariţiei de declaraţii in presa scrisă sau la televiziune ale patronului referitoare la tactica de joc. De asemenea, Lăcătuş a pus in gardă conducerea clubului să nu aştepte prea multe de la acest sezon, avănd in vedere că echipa este bulversată psihic. Din acest motiv, noul antrenor a cerut menţinerea lui Pedrazzini in staff-ul tehnic, acesta urmănd a reveni in postul de antrenor secund.

SATISFACŢIE. Marius Lăcătuş a antrenat ultima oară pe UTA, timp de un an şi trei luni, el dăndu-şi demisia in urmă cu o lună. Cel poreclit "Fiara", pe cănd juca in Ghencea, va fi prezentat oficial astăzi, iar după-amiază va conduce primul antrenament la Steaua. "Mi-am dorit dintotdeauna să antrenez Steaua, echipa care a insemnat ii inseamnă totul pentru mine. Mă bucur pentru faptul că mi s-a oferit această ocazie şi sper ca, impreună cu echipa şi cu staff-ul tehnic, să readucem Steaua acolo unde ii este locul, in fruntea clasamentului", a declarat Lăcătuş, in exclusivitate pentru steauafc.com. Fostul antrenor principal al echipei, Massimo Pedrazzini, va indeplini funcţia de antrenor secund, staff-ul tehnic urmănd să aibă aceeaşi componenţă ca şi pănă acum, cu Mihai Teja in funcţia de secund şi Andrei Speriatu antrenor cu portarii. Gigi Becali a anunţat că "Fiara" va avea un salariu anual de 200.000 de euro. Dacă va lua titlul, Lăcătuş va primi alţi 200.000 de euro.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

APEL

"Am foarte multă incredere in suporterii numeroşi şi adevăraţi ai Stelei, le mulţumesc pentru sprijinul acordat dintotdeauna, peste tot, şi pentru că şi-au dorit ca eu să ajung aici, la clubul pentru care am dat totul ca jucător. Ii rog să ne susţină cu toată puterea şi de acum incolo, fiindcă avem mare nevoie de ei"

Marius Lăcătuş antrenor Steaua

Â

Din dragoste

Lăcătuş a fost iubit de suporteri, şi numele său a fost scandat nu numai pe stadionul Steaua. Este şi normal, pentru că e o glorie a Stelei. Prin tot ceea ce a făcut a impus respect pănă şi in răndul rivalilor, ceea ce puţini jucători au reuşit. Numirea lui Lăcătuş va produce o bucurie imensă in răndul tuturor steliştilor"

Adrian Ilie manager sportiv Steaua

Â

Ruşinea de la Cluj

Motivul schimbării urgente produse la Steaua l-a constituit infrăngerea ruşinoasă, 1-2, suferită sămbătă după-amiază pe terenul codaşei Universitatea Cluj. "Sunt extrem de fericit. Felicit jucătorii pentru efortul depus, au avut o atitudine pozitivă. Credeam că Steaua e mai puternică, dar a fost foarte previzibilă. Am profitat de lipsa de reacţie a stoperilor, pentru că ştiam că sunt foarte lenţi. Ne bucurăm de aceste puncte, dar cu frăna de mănă trasă, pentru că mai avem mult de lucrat", a declarat antrenorul celor de la "U" Cluj, Gheorghe Mulţescu. Autorul primului gol al gazdelor, muntenegreanul Nemanja Jovanovic, a spus: "Sunt foarte fericit, este cel mai important gol pe care l-am marcat in toată cariera mea. Ne-am revenit psihic după această victorie. Steaua nu a arătat in acest meci ca o echipă de Liga Campionilor, dar merită să fie acolo, pentru că au demonstrat in alte jocuri".

×
Subiecte în articol: sport steaua antrenor lacatus