x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florentin Petre nu vrea in Rusia

Florentin Petre nu vrea in Rusia

29 Oct 2004   •   00:00

Florentin Petre va mai juca doar patru etape la Dinamo. Dupa 17 ani petrecuti in "Stefan cel Mare", simbolul de acum al "cainilor rosii" se pregateste pentru un nou inceput.

CACEALMA? "Peter" agreeaza varianta Grazer AK, desi spune ca are si alte solutii la indemana
Declaratia sa de dupa meciul cu Rapid a indus pentru prima oara oficial varianta despartirii de Dinamo. Ieri, capitanul dinamovistilor ne-a confirmat faptul ca este ferm hotarat sa-si incerce norocul la o formatie din strainatate, dorinta sa fiind sa plece fara sa mai priveasca inapoi.

Pana in prezent au fost vehiculate numele catorva echipe din Europa, cele mai serioase oferte parand cele de la Grazer AK si Alania Vladikavkaz. "Va spun sincer ca nu voi pleca in Rusia. Nu ma atrage sub nici o forma aceasta oferta. Am altele si sper ca eu sa fac alegerea cea mai buna. Nu pot spune mai mult deocamdata", ne-a declarat ieri "Peter". Surse apropiate jucatorului au lasat sa se inteleaga faptul ca austriecii de la GAK au intrat din nou pe fir, ultima oara chiar dupa returul cu Manchester: "N-au vrut sa-l lase sa plece atunci si Petre s-a suparat. Le-a spus conducatorilor ca isi doreste sa joace in strainatate, dar parca a vorbit singur". Oficialii dinamovisti vor sa incaseze 500.000 de dolari in urma unui eventual transfer, austriecii incercand sa-l achizitioneze gratis. Salariul actual al fotbalistului este de 120.000 de dolari pe sezon, in conditiile in care Grazer i-a oferit deja 300.000 de dolari. (Marian Stefan)

DISCUTII

In pauza meciului din Cupa Romaniei, cu Gaz Metan Medias, portarul Cristi Munteanu a purtat o discutie aprinsa cu secundul Ion Manu. Deranjat ca a fost titularizat Gaev, "Babicu" i-a cerut explicatii pe un ton ridicat lui Manu, cel care i-a recomandat lui Andone sa inceapa meciul cu bielorusul intre buturi. Manu este cel care l-a adus pe Gaev la Dinamo, astfel ca in opinia lui Munteanu acesta este preferatul antrenorului cu portarii. "O sa port o discutie cu Babicu", a declarat ieri Manu, inainte de antrenamentul desfasurat in "Stefan cel Mare".

REMANIERE

Consiliul Director al FC Dinamo urmeaza sa se intruneasca in aceste zile pentru a lua in discutie ultimele rezultate ale echipei, precum si pentru a contura strategia de transferuri pentru pauza competitionala din aceasta iarna. "Vom remania masiv lotul", a declarat directorul executiv Cristi Borcea dupa infrangerea suferita etapa trecuta in fata Rapidului. Primele nume vehiculate a fi aduse in "Stefan cel Mare" sunt ale constantenilor Senin si Cristocea, insa lista plecarilor este una foarte lunga, pe care figureaza nu mai putin de zece fotbalisti.
×
Subiecte în articol: sport