x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: "Ne îndepărtăm de titlu, rămânem cu UEFA"

Andone: "Ne îndepărtăm de titlu, rămânem cu UEFA"

13 Mar 2011   •   10:31
Andone: "Ne îndepărtăm de titlu, rămânem cu UEFA"
Sursa foto: /Intact Images
156007-20110131154232030.jpgAntrenorul Ioan Andone a declarat, sâmbătă seară, că prin remiza dintre Dinamo şi Rapid, scor 0-0, au de câştigat contracandidatele celor două echipe, Steaua, FC Timişoara şi FC Vaslui.

"A fost un meci bun, din păcate ambele echipe au pierdut două puncte. Ocaziile mai clare le-am avut noi, dar presiunea şi dominarea a fost a Rapidului. Cred că a fost un spectacol agreabil. Noi ne îndepărtăm de titlu şi e trist. Nu ne doream o remiză, am şi riscat, am făcut schimbări în atac. Din păcate, prin acest egal câştigă Steaua, Vaslui şi Timişoara. Pentru noi rămâne Cupa UEFA. În continuare se vor pierde puncte", a spus Andone.

Tehnicianul a vorbit şi despre ciocnirea dintre Rubio şi Roman, încheiată cu transportarea ambilor jucători la spital: "S-au lovit rău, a fost chiar în faţa băncii noastre. La noi Rubio sângera şi era normal să-l scoatem. Rapid a făcut o prostie că l-au lăsat pe Roman, a făcut comoţie, nu mai ştia nici cum îl cheamă. Îşi pierduse cunoştinţa, era galben, a fost o prostie. În astfel de cazuri se poate întâmpla orice. Nu ştiu de ce l-a lăsat pe Roman în teren. Nu trebuie să-l laşi aşa, putea fi mult mai grav. Rubio şi-a sparta arcada, e la spital, acum se duce doctorul după el".

×
Subiecte în articol: dinamo ioan andone fotbal intern