x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Avertisment de la Naşu’

Avertisment de la Naşu’

de Mihai Igirosanu    |    10 Feb 2011   •   21:56
Avertisment de la Naşu’
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

151235-intact-imagesgazeta-sporturilorcristi-preda-cpr1233.jpgVictoria obţinută abia la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar, con­tra Ciprului, în cel de-al doilea meci disputat la turneul din Insula Afroditei a smuls noi reacţii de ne­mul­ţ­umire.

De data aceasta, comen­ta­riile nu au mai venit din partea tra­di­ţionalilor contestatari ai se­lec­ţio­nerului Lucescu, ci chiar din partea omului care l-a susţinut mereu pe Răzvan, pre­şe­dintelui FRF, Mircea Sandu. „Am văzut doar 20 de minute de fotbal din partea noastră. Apoi am in­trat în jocul ciprioţilor şi nu a mai fost nimic de remarcat. A fost un joc urât. Nu prea sunt de tras concluzii po­zitive. Va fi altfel cu Bosnia. Şi ca plan tactic, şi ca presiune. Răzvan Lu­cescu trebuie să găsească soluţii pentru ca exprimarea să fie alta”, a spus Naşu’ imediat după meciul contra Ciprului.

La rândul său, se­lec­ţio­nerul Răz­van Lucescu s-a declarat ne­mulţumit, dar a căutat să scoată în evidenţă şi câteva nume pe care le con­sideră câştiguri. „Au fost situaţii pe care le-am interpretat greşit. După atâtea ocazii să primeşti un asemenea gol, sunt mâhnit. Cred că este un blestem! Dar cu Bosnia nu se va întâmpla la fel, vor fi jucători cu experienţă. Îmi pare rău pentru Grigore, făcuse un joc perfect. Râpă trebuia să joace acolo lung de linie, dar a întors o minge şi Grigore a greşit. Pe un joc bun şi după atâtea şi atâtea oca­zii, să primeşti gol... sigur că nu sunt mulţumit. Râpă este bătăios, va creşte foarte mult. Am câştigat un Alexa, un Deac, care confirmă chiar dacă nu are foarte multe minute jucate la Schalke. Ţinând cont că au fost jucători că nu au venit din cauza accidentărilor, cred că sunt nişte câşti­guri certe pentru viitor”, a mai spus Lucescu.

 

Mutu, doar în lojă!
Pe lângă comentariile care au vizat exclusiv prestaţia echipei naţionale în meciul câştigat la penalty-uri împotriva Ciprului, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a trimis un mesaj destul de clar şi în direcţia lui Adrian Mutu, abia revenit pe gazon după conflictele parcă interminabile de la Fioren­tina. „Pe Mutu cu siguranţă o să-l mai vedem la echipa naţională.
Va veni, probabil, la meciuri. În lojă, lângă mine, lângă Ionuţ Lu­pescu...” Asta după ce mai mulţi oameni din fotbal şi-au manifesta speranţa că Mutu va fi convocat chiar pentru „dubla” cu Bosnia şi Luxemburg.

Referitor la meci, Naşu’ a mai declarat: „A fost clasica partidă în care joci cu un adversar mai slab cotat, pe care în mod normal ar trebui să-l baţi la scor, dar din păcate nu am jucat mai nimic. Sunt nemulţumit!”.

×
Subiecte în articol: fotbal intern