x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bakaj: "Nu mă aşteptam ca România să fie atât de slabă"

Bakaj: "Nu mă aşteptam ca România să fie atât de slabă"

29 Mar 2011   •   18:21
Bakaj: "Nu mă aşteptam ca România să fie atât de slabă"
Sursa foto: /Intact Images

158758-20110214104452015.jpgInternaţionalul albanez Elis Bakaj a declarat în această după-amiază, înaintea antrenamentului lui Dinamo, că nu se aştepta ca naţionala României să fie atât de slabă în preliminariile Euro-2012.

Bakaj, care a evoluat din minutul 75 al meciului Albania - Belarus, scor 1-0, din grupa D a preliminariilor Euro-2012, spune că în urma acestui rezultat reprezentativa ţării sale a devenit candidată la calificare. "A fost un meci în care noi am jucat totul sau nimic, pentru că era foarte important să câştigăm şi să ne luptăm în continuare pntru locul doi în grupă, iar acum am devenit o pretendentă la calificare. Nu mă gândesc că Bosnia va fi suspendată, eu vreau să joc în meciul cu ei, asta este treaba mea ca jucător. Nu mă aşteptam ca România să fie atât de slabă în aceste calificări, dar cred că mai are timp să recupereze punctele", a spus Bakaj.

"Acesta este fotbalul din ziua de azi, nu mai sunt echipe mari şi echipe mici în Europa, fotbalul de acum este frumos tocmai pentru că echipele mici pot face minuni. Albania are 8 puncte şi România doar 2, deci teoretic noi am avea mai multe şanse de calificare, dar vom vedea ce va fi până la final. Obiectivele mele ca jucător sunt să câştig Cupa României, cu Dinamo, apoi ne vom gândi la campionat, şi sper să mă calific cu echipa naţională la Euro-2012", a mai declarat mijlocaşul albanez.

×