x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ban pentru cinci ani!

Ban pentru cinci ani!

de Dragos Stoica    |    23 Sep 2010   •   00:00
Ban pentru cinci ani!
Sursa foto: /Intact Images

O lună întreagă a durat până când Victor Piţurcă şi-a pus semnătura pe un nou contract cu Universitatea Craiova. Chiar dacă a sosit în Bănie de ceva vreme, "Piţi" a preluat oficial funcţia de manager general - antrenor al oltenilor de abia joi, când au fost gata actele de la notariat.

"Am semnat pentru cinci ani. Sper să-mi duc mandatul la bun sfârşit, pentru că sunt toate premisele pentru acest lucru. Am cochetat cu Craiova aproape un an întreg, apoi am ajuns în Ghencea pentru puţin timp, dar soarta a făcut să revin la Universitatea. Este clubul pe care l-am iubit şi unde am făcut primii paşi în fotbal", a spus Piţurcă. Managerul "alb-albaştrilor" a spus că nu are un obiectiv fix, dar că se simte obligat ca în cel mult trei ani să readucă titlul de campioni în Bănie.

"Vreau să formăm un grup puternic, care să ţină patru-cinci ani de acum înainte. Sper să fiu inspirat în iarnă şi să aduc jucătorii potriviţi. Avem nevoie de şase fotbalişti. Am discutat cu Vasile Şiman despre câţiva dintre jucătorii de la Sportul şi a rămas să ne mai auzim. Din ţară mai urmăresc cinci nume. Mi-aş dori o calificare în cupele europene şi câştigarea Cupei României încă din primul an, însă sunt conştient că va fi foarte greu, deoarece băieţii de aici au o mentalitate de care e greu să se debaraseze. Am discutat la Primărie pentru sprijin faţă de Universitatea, iar oamenii mi s-au arătat foarte deschişi", a spus Piţurcă la prima sa întâlnire cu presa. Vorbind despre actuala clasare a Universităţii, tehnicianul a recunoscut momentul mai slab: "Suntem abia la început şi sunt convins că lucrurile se vor regla. Am ales să revin la Craiova şi pentru suporteri, care mi-au făcut o primire excepţională".

×
Subiecte în articol: liga 1