x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: Lui Piţurcă îi e frică să joace cu Steaua că primeşte tocană

Becali: Lui Piţurcă îi e frică să joace cu Steaua că primeşte tocană

03 Aug 2011   •   12:48

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca nationala Romaniei ar fi trebuit sa dispute un amical cu gruparea pe care o patroneaza pentru a strange cat mai multi suporteri pe stadion, dar selectionerului Victor Piturca ii este frica, informeaza Mediafax.

'De ce nu joaca cu Steaua? Ii e frica? Cum se umple stadionul, daca joaca cu Steaua sau cu San Marino? Ar castiga si un milion din bilete. Dar ii e frica lui Piturca probabil sa joace cu Steaua ca primeste tocana', a spus Becali.

Echipa nationala a Romaniei va intalni, in deplasare, reprezentativa statului San Marino intr-un meci amical ce va avea loc la 10 august, de la ora 21.30. Romania ar fi trebuit la 10 august sa intalneasca reprezentativa Argentinei in meciul ce urma sa inaugureze Arena Nationala. Federatia Argentiniana de Fotbal (AFA) a anuntat insa ca anuleaza meciul cu nationala Romaniei dupa ce selectionerul Sergio Batista a fost demis. Pentru data de 10 august a existat si varianta unui meci amical cu Uzbekistan.

×