x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Belodedici explică eşecul naţionalei U-17: "Adversarele au fost mai bune"

Belodedici explică eşecul naţionalei U-17: "Adversarele au fost mai bune"

10 Mai 2011   •   18:48
Belodedici explică eşecul naţionalei U-17: "Adversarele au fost mai bune"
Sursa foto: /Intact Images

Directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori, Miodrag Belodedici, are o explicaţie simplă pentru eşecul României la Campionatul European Under 17 din Sebia: reprezentativele Germaniei şi Olandei sunt superioare valoric naţionalei noastre.

"Nu a fost cu noroc, ne-am gândit că putem ajunge şi la Campionatul Mondial, dar nu am reuşit. Şi un egal era bun, dar nu am reuşit. Fotbalul românesc are valoarea lui. Germania şi Olanda fac parte din altă categorie, mai valoroasă. Ne temem pentru viitor, asta spunem de 20 de ani. Trebuie să muncim, să facem selecţii bune, să le oferim copiilor tot ce le trebuie şi atunci poate îi ajungem şi noi pe olandezi şi pe nemţi", a declarat Belodedici.

Oficialul FRF a precizat că nu vor apărea schimbări la nivelul băncii tehnice a selecţionatei Under 17 a României. "Nu ştiu dacă vor apărea schimbări la nivelul conducerii tehnice, sunt discuţii. Nu vreau să dezinformăm. Am vorbit cu domnul Mircea Sandu şi nu era supărat. Se comentează, se discută, dar noi ştim care e situaţia. Se va face o analiză şi vom continua la fel cum am fost şi până acum", a mai spus Belodedici.

Echipa României a înregistrat un rezultate de egalitate, scor 1-1 cu Cehia, şi două înfrângeri, ambele cu scorul de 0-1, cu Olanda şi Germania, la Campionatul European Under 17, din Serbia. Tricolorii au ocupat ultimul loc în Grupa B, ratând atât calificarea în semifinalele competiţiei, cât şi la Campionatul Mondial din Mexic.

×