x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Brandan închide lista

Brandan închide lista

de Mihai Igirosanu    |    10 Sep 2010   •   00:00
Brandan închide lista
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor /Intact Images

Steaua a înregistrat ieri, la LPF, ultimele două transferuri ale verii dinspre Unirea Urziceni, argentinianul Pablo Brandan şi Laurenţiu Marinescu. Achiziţiile celor doi l-au entuziasmat peste măsură pe patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali. Prilej pentru ca acesta să mai ofere o declaraţie prin care să-i mai şifoneze puţin imaginea antrenorului Ilie Dumitrescu.

"Antrenorul l-a vrut pe Brandan. Tot timpul când vorbeam cu Ilie îmi bătea apropouri şi mă întreba de Brandan. Eu l-am întrebat dacă îl vrea pe Brandan şi el mi-a zis că dacă i-l aduc o să arătăm ca Barcelona. I-am zis că, dacă îl vrea, îl luăm. S-a rezolvat transferul lui Andrei Ionescu la Urziceni. E valoros, dar nu i s-au dat şanse la Steaua. Să demonstreze la Urziceni că poate să câştige meciuri de unul singur". Tehnicianul stelist a anunţat ieri că nu va abandona tactica sa preferată, cu un singur vârf. "Nu am în plan să joc cu două vârfuri. Va trebui să renunţ la cineva, asta este clar".

Momentan, în lot se află patru atacanţi: Bilaşco, Kapetanos, Surdu şi Bogdan Stancu. Altfel, revenit din Rusia, unde a evoluat cu echipa naţională de tineret, Andrei Ionescu a semnat până la finalul acestui sezon cu Unirea Urziceni. "Este un jucător valoros, dar nu i s-au dat şanse. Să demonstreze la Urziceni că poate să câştige meciuri de unul singur", a spus Gigi Becali. Andrei Ionescu nu va debuta la noua sa echipă împotriva Stelei, deoarece are în contract o clauză care nu îi permite să evolueze împotriva "roş-albaştrilor".

×
Subiecte în articol: liga 1