x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Burdujan, cârpeala perfectă

Burdujan, cârpeala perfectă

de Mihai Igirosanu    |    09 Feb 2011   •   14:50
Burdujan, cârpeala perfectă
Sursa foto: /Intact Images
150978-.jpg

Mult-doritul atacant din Ghencea nu este Junior Moraes, nici vreun sud-american bun doar pentru umplutură, gen Pedriel sau Pepe Moreno, nici renegatul Vasluiului, Ger­lem. Este vorba despre ex-nemţeanul, ex-rapidistul şi ex-vas­luianul Lucian Burdujan. Jucătorul, care va împlini 27 de ani pe 18 februarie, îndeplineşte cea mai importantă condiţie la modă în ultima perioadă la Steaua: este liber de contract. La finalul anului trecut, Burdujan şi-a reziliat contractul cu vasluienii, echipă pentru care a marcat 10 goluri în 54 de meciuri.

Transferul pare a fi pe placul antrenorului roş-albaştrilor, Ma­rius Lăcătuş, cu care a lucrat anul tre­cut la FC Vaslui, „Fiara” înves­tindu-l la un moment dat chiar şi că­pitan de echipă. Atacantul trebuia să semneze ieri după-amiază contractul cu Steaua şi să se alăture echipei în cantonamentul din Turcia. „Lăcătuş a fost cel care mi l-a cerut pe Burdujan. Mihai Stoica a negociat cu el şi de miercuri se va alătura echipei în Antalya”, a confirmat patronul Gigi Becali.

La rândul său, managerul ge­neral, Mihai Stoica, a comentat celelalte piste: „Oferta pentru Moraes nu a fost acceptată. Nu suntem de acord să plătim o sumă mai mare decât cea care reflectă valoarea jucătorului. Axente şi Gerlem sunt jucători care nu ne interesează. Burdujan va fi bine primit de suporteri, au mai fost ra­pidişti la Steaua. Rada, de exemplu, a fost asimilat bine”. Burdujan a mai evoluat în carieră pentru Ceahlăul Piatra Neamţ (2002-2004) şi Rapid (2004-2008).

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern burdujan