x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ce antrenori ar putea să îl înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB

Ce antrenori ar putea să îl înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB

23 Dec 2018   •   06:43
Ce antrenori ar putea să îl înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB

Scandal URIAȘ la FCSB, după înfrângerea de pe teren propriu în faţa celor de la CFR Cluj. Gigi Becali a cerut demisia antrenorului Nicolae Dică și deja se gândește la înlocuitori. Acesta se gândește la Mihai Teja, antrenorul Gazului Metan, la Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, dar a renunțat la aducerea lui Reghecampf pentru că acesta „are echipă”.

 

 Finanțatorul FCSB a intrat în direct, la Digisport, și a continuat atacurile la adresa lui Dică. 

"Eu am spus părerea mea și după ce a făcut... Cum adică, ești condus, dar pui un fundaș și îl mai scoți și pe Moruțan. Vedeți că nu fac eu schimbările... Da, am cerut altă schimbare. Am cerut o schimbare cu mult înainte să fie roșu, pe Rusescu în locul lui Nedelcu. A făcut calcule și l-a scos pe Moruțan. Putea să facă ce vrea, numai să nu-l scoată pe Moruțan. Nu sunt așa de disperat, jucam în 10, nu era o problemă. Dar nu să-l scoți pe Moruțan, să-ți bați joc de copilul ăla, nu accept. A scos doi atacanți și a băgat un atacant. L-a scos și pe Man, care nu jucase rău. Nu contează, nu am nicio treabă. Dar și dacă fac eu schimbările, fiecare face ce vrea el acasă. Dică vrea bani acum. El zice că nu o să-și dea demisia, pentru că mai vrea bani. Eu nu îi dau bani și gata. Noi trebuia să câștigăm meciul ăsta. Avem timp să ne gândim la cine aducem. Nu-l dădeam afară, pentru că nu vreau să supăr oameni. Meme mi-a spus mereu: Băi, Gigi, nu avem antrenor. El l-a adus. Și eu l-am adus. Dică a făcut ca Gâlcă. Dică nu murea pe mâna lui, nu îl dădeam afară niciodată. Poate să fie Teja, poate să fie Dan Alexa, Reghecampf are echipă. Trebuie să fac rugăciune. Reghecampf are echipă. Cum mă poate convinge pe mine o femeie să pună antrenor.. Nici nu-mi poate spune mie o femeie. Eu pe Ana Prodan, că e soția lui Reghe, îmi e prietenă. Niciodată nu pleca Reghecampf, dar pe Dică l-a pus Diavolul", a tunat Becali.

Al treilea nume pe lista cu Becali este Dan Petrescu, 50 de ani, antrenorul care a făcut-o campioană pe CFR Cluj în sezonul trecut. Becali a anunțat că va discuta cu Petrescu, care în prezent este la Guizhou Zhicheng, în liga secundă din China

"O să vorbesc cu Dan Petrescu, dar îi spun «Băi, Dane, nu ai voie să înjuri jucătorii. Punem clauză în contract. Dacă înjuri jucătorii, plăteşti. Înjuri jucătorii, plăteşti clauză 1 milion de euro».

Mi-ar plăcea să-l aduc. E cel mai bun dintre toţi. A demonstrat-o. Dar oricât de bun ar fi un antrenor, dacă nu permit să înjure jucătorii. Dacă spui o înjurătură, îţi spun «Băi, ai grijă. A doua oară te dau afară. Poţi să fi tu şi împăratul, te dau afară imediat. Nu mai stai la mine în casă» Dacă înjuri și drăcui, la mine nu stai", a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport.

×
Subiecte în articol: nicolae dica