x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj a umilit Rapidul în Giulești

CFR Cluj a umilit Rapidul în Giulești

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2024   •   22:42
CFR Cluj a umilit Rapidul în Giulești
Sursa foto: Hepta

CFR Cluj a zdrobit echipa Rapid București în Giulești. Clujenii au înscris patru goluri în prima repriză a partidei disputate sâmbătă seara. Meciul a făcut parte din etapa a III-a din play-off-ul Superligii de fotbal.

Rapid București-CFR Cluj 1-4. Atacantul Daniel Bîrligea a reușit tripla în prima parte a meciului înscriind în minutele 4, 8 și 36. Fundașul Cristian Manea a înscris și el pentru CFR în prelungirile primei reprize. Gazdele au înscris în minutul 81 prin Albion Rrahmani.

În urma acestui rezultat, CFR ajunge la 31 de puncte. Clujenii se află pe locul 2, la șapte puncte distanță de primul loc.

Rapidiștii, însă, s-au îndepărtat foarte mult de obiectivul privind câștigarea titlului. Cu șapte etape de disputat până la finalul campionatului, Rapid are 28 de puncte, cu 10 în minus față de liderul FCSB. De asemenea, echipa lui Gheorghe Becali nu a jucat încă în această etapă. FCSB va întâlni Universitatea Craiova, duminică, pe Arena Națională.

Tot sâmbătă s-a desfășurat meciul din play-out dintre Petrolul Ploiești și FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus la fel de clar, în deplasare, cu 4 la 0.

Alte două partide din Superliga de fotbal s-au desfășurat vineri. Sepsi Sf. Gheorghe și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din play-off-ul competiției. În play-out, UTA Arad a trecut pe teren propriu de FC Botoșani, scor 1-0.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Rapid giuleşti