x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj se impune în restanța cu Hermannstadt și consolidează poziția secundă în Superligă

CFR Cluj se impune în restanța cu Hermannstadt și consolidează poziția secundă în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   22:39
CFR Cluj se impune în restanța cu Hermannstadt și consolidează poziția secundă în Superligă
Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

CFR Cluj a câștigat miercuri seara restanța din etapa a 6-a, disputată în compania lui FC Hermannstadt, Janga reușind o dublă pentru ardeleni, care s-au apropiat la 4 puncte de liderul FC Farul Constanța, cu un meci mai puțin disputat.

Rangelo Janga a deschis scorul în minutul 10, din pasa lui Cristi Manea, majorând apoi la 0-2, în minutul 26, servit de data aceasta de Burcă.

Paraschiv a redus din handicap înainte de pauză (1-2), în minutul 35, pentru ca după reluare, să-l pună pe Oroian în situație de a egala (2-2, min. 53).

Golul victoriei ardelenilor a fost marcat de elvețianul Malele, de data aceasta Janga fiind în postura de servant.

CFR Cluj acumulează 37 de puncte și își consolidează poziția a doua, aflându-se la 4 puncte în fața lui Rapid și la 4 în urma liderului FC Constanța, dar cu un meci mai puțin disputat.

FC Hermannstadt rămâne pe locul 5, cu 27 de puncte, dar are la un singur punct distanță în urma sa pe FCSB, care are două meciuri mai puțin disputate.

Daniel Paraschiv a trecut pe locul doi în clasamentul golgheterilor, cu 9 reușite, prima poziție fiind ocupată de Compagno, cu 12 goluri.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj Hermannstadt superliga