x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj, lider în Superligă, după o victorie categorică împotriva FC Farul Constanța

CFR Cluj, lider în Superligă, după o victorie categorică împotriva FC Farul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2023   •   22:24
CFR Cluj, lider în Superligă, după o victorie categorică împotriva FC Farul Constanța
Sursa foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Derby-ul campionatului de fotbal masculin dintre FC Farul Constanța și CFR Cluj a concluzionat etapa a 22-a a Superligii, instalîndu-i pe ardeleni în fruntea clasamentului, după o victorie cu 3-0 pe terenul dobrogenilor, care au dominat până acum Liga 1.

După o primă repriză fără șut pe poartă, dar cu câteva ocazii la ambele porți, și cu o ușoară dominare a oaspeților, CFR Cluj a început repriza secundă cu două goluri marcate în primele 14 minute.

Noua achiziție a clujenilor, Ermal Krasniqi, a deschis scorul după o acțiune în flancul stâng, cu un șut din careu, la colțul lung, în minutul 49.

În minutul 58, Istvan Kovacs a acordat penalty, după un fault în careu asupra lui Yuri. Manea a transformat sigur, pentru 2-0.

După ce a debutat cu gol la CFR, Krasniqi a mai dat și o pasă de gol, în minutul 77, când l-a servit pe Petrila, după o acțiune personală în fllancul stâng.

După această victorie, CFR Cluj trece în fruntea clasamentului, cu 47 de puncte, două mai multe decât Farul Constanța, care e acum pe poziția a doua și 6 mai multe decât a treia clasată, FCSB.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr cluj superliga fc farul constanta