x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Materiale pirotehnice ascunse într-o groapă pe stadion, înaintea partidei Corvinul-CFR Cluj

Materiale pirotehnice ascunse într-o groapă pe stadion, înaintea partidei Corvinul-CFR Cluj

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   21:16
Materiale pirotehnice ascunse într-o groapă pe stadion, înaintea partidei Corvinul-CFR Cluj
Sursa foto: Hepta

Mai mulți suporteri au săpat o groapă pe stadionul care va găzdui marți partida Corvinul Hunedoara-CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României și au ascuns în ea materiale pirotehnice.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Române, marți, în jurul orei 15.00, în urma unei acțiuni desfășurate de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa și a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)”, arată Jandarmeria.

Instituția precizează că în prezent se desfășoară activități specifice pentru constatarea și predarea materialelor pirotehnice către efectivele poliției.

Partida Corvinul Hunedoara-CFR Cluj din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal are loc marți de la ora 19.30.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: corvinul cfr cluj groapa pirotehnic