x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cristescu: FRF este vinovată pentru retrogradarea Rapidului. Luni vom demara acţiuni în instanţă

Cristescu: FRF este vinovată pentru retrogradarea Rapidului. Luni vom demara acţiuni în instanţă

02 Aug 2013   •   19:12
Cristescu: FRF este vinovată pentru retrogradarea Rapidului. Luni vom demara acţiuni în instanţă

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) este vinovată pentru retrogradarea echipei Rapid, subliniind că luni vor fi demarate acţiuni în instanţă, informează mediafax.ro.

"Mi se pare o nedreptate ieşită din comun în fotbalul românesc şi nu este singura. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Acum aflu cu stupoare că echipa care a retrogradat de două ori rămâne în locul Rapidului. Aflându-ne şi meritându-ne locul în prima ligă am făcut nişte investiţii. Am luat 14 jucători, consacraţi, pe care nu-i poţi aduce pe sume de doi lei. Ne-am făcut un proiect care ar fi dat rezultate în câteva etape. Este una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa mea. Nu vom lăsa lucrurile aşa, sunt foarte mulţi sponsori care au venit alături de noi, s-au făcut contracte, dar retrogradând nu vor mai fi aproape de noi. În cursul zilei de luni vom demara acţiunile necesare. FRF şi Comitetul Executiv sunt vinovaţi", a declarat Cristescu.

TAS a anunţat, vineri, că a obligat Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I din România pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

×
Subiecte în articol: nicolae cristescu rapid concordia chiajna