x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Debut irelevant pentru Ilie Dumitrescu

Debut irelevant pentru Ilie Dumitrescu

de Mihai Igirosanu    |    18 Aug 2010   •   00:00
Debut irelevant  pentru Ilie Dumitrescu
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Susţinută de doar 8.000 de suporteri, faţă de cei 25.000 care au împins-o către victoria cu Craiova în scurtul mandat al lui Piţurcă, Steaua a trecut destul de chinuit de nou-promovata Victoria Brăneşti şi i-a oferit un debut liniştitor noului antrenor, Ilie Du­mi­trescu.



Meciul a fost la discreţia „roş-albaştrilor", dar a stat sub semnul deciziilor jenante ale centralului Se­bastian Colţescu, care a dictat două penalty-uri inexistente, câte unul de fiecare parte. „Am fost emoţionat, pentru că m-am întors pe stadionul care înseamnă foarte mult pentru mine. E singurul loc unde atunci când intru simt un gol în stomac. Suporterii care au venit la stadion au fost admirabili, am simţit de pe bancă. Au fost extraordinari şi le mulţumesc, au avut un rol important. Sunt convins că şi cei care nu au fost la acest joc au fost cu inima alături de echipă. Băieţii s-au mobilizat, au luptat extraordinar. Au fost momente bune de joc, însă a fost un moment de cădere la începutul părţii a doua. Trebuie să rezolvăm şi această problemă."

La rândul său, fost jucător important al Stelei, antrenorul Brăneştiului, Ilie Stan, a spus: „Cu puţin noroc puteam pleca de aici cu un punct. Îl felicit pe Ilie Dumitrescu, îi doresc cât mai multe victorii şi chiar să câştige titlul, pentru că a fost colegul meu. Normal că şi eu am avut emoţii, pentru că la Steaua am trăit cele mai mari satisfacţii ca jucător". Altfel, în contrast faţă de Victor Piţurcă, Ilie Dumitrescu se remarcă prin frecvenţa ameţitoare a conferinţelor de presă. După o lungă conferinţă de prezenta­re, noul tehnician al „roş-albaştrilor" a vorbit şi luni seară, la conferinţa obligatorie de după meciul cu Victoria, iar ieri la prânz a apărut din nou în faţa ziariştilor, repetând, în mare măsură, cele spuse la finele confruntării din Liga I.


Duckadam vrea 25.000 de spectatori
Noul preşedinte al Stelei, portarul legendar de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a urmărit meciul de la lojă, lângă suporterul de lux, Gigi Becali. După meci, fericit că a debutat cu o victorie în noua postură, Duckadam a făcut un apel către suporteri. „Vreau să mulţumesc echipei, toţi jucătorii au fă­cut un efort fantastic. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au venit la meci, chiar dacă au fost puţini au fost buni. Pentru noi urmează două săp­tămâni de foc, cu meciuri din trei în trei zile, dar dacă reuşim calificarea în grupele Europa League, în dubla cu Grasshopper Zürich şi cu un rezultat bun în meciul de la Vaslui sunt sigur că stadionul se va umple la meciul cu Timişoara. Trebuie să avem 25.000 de spectatori cu Grasshopper şi cu Ti­mişoara!".

×
Subiecte în articol: liga i