x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dennis Man, între Anderlecht şi Becali

Dennis Man, între Anderlecht şi Becali

de Theodora Şutiu    |    31 Iul 2018   •   13:14
Dennis Man, între Anderlecht şi Becali

Dennis Man nu a reuşit să marcheze în derby, dar tânărul atacant de la FCSB rămâne un jucător interesant pentru cluburile din vestul Europei. Belgienii de la Anderlecht îl monitorizează de mai mult timp şi au avut scouteri care l-au urmărit şi duminică, la meciul cu Dinamo.

Fără să stea prea mult pe gânduri, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, confirmă interesul belgienilor pentru fotbalistul de 19 ani, dar susţine că nu vrea să îl vândă în perioada imediat următoare. Finanţatorul vicecampioanei zicea acum ceva vreme că în jurul lui Man şi al lui Moruţan vrea să construiască o echipă puternică. "Au fost tot felul de tatonări, de telefoane, dar le-am spus tuturor că nu discutăm timp de doi ani despre Dennis Man. Şi aseară a jucat ca ceasul, îmi pare rău că nu a reuşit să marcheze", a spus Becali, la Pro X.

În perioada de pregătire dinaintea acestui sezon, Man a fost printre cei mai buni, iar progresul lui este vizibil. Tânărul fotbalist  a evoluat și fizic de când a fost transferat de la UTA, atunci când steliștii au plătit 400.000 de euro pentru transferul lui. "Dacă Dumnezeu mă ține sănătos, sper să ajung la un moment dat să joc în Spania. Ideal ar fi Real Madrid, dar nu contează, Spania să fie!", spunea tânărul atacant.

2.200.000 € este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt. Atacantul are 14 goluri în 59 de meciuri la echipa roș-albastră.

×
Subiecte în articol: dennis man