x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Deznodământ previzibil. Oţelul-Benfica: 0-1

Deznodământ previzibil. Oţelul-Benfica: 0-1

27 Sep 2011   •   20:42
Deznodământ previzibil. Oţelul-Benfica: 0-1

Bucuresti, 27 septembrie, Arena Nationala. Gazonul rezista!
Constatarea de mai sus reprezinta una dintre putinele variante in care, din intalnirea de Liga Campionilor a Otelului cu Benfica, s-ar putea decanta un element pozitiv.

Constransi la exil din considerente de omologare a propriului stadion, galatenii s-au confruntat mai intai cu dezinteresul bucurestenilor fata de eveniment - doar 10,000 de spectatori in tribune, si, mai apoi, pe terenul de joc, cu o echipa mult prea profesionista pentru a-si putea permite sa trateze lejer confruntarea, singura modalitate prin care Otelul ar fi putut furniza una dintre surprizele etapei.

Benfica, o multinationala sub culori portugheze, dar fara niciun bastinas in primul unsprezece, a transpirat cat a fost nevoie, incercand sa cante mai mult la pian decat sa-l care. Asa a aratat si secventa golului, spre sfarsitul primei reprize - minutul 41, cand Gaitan a profitat de timiditatea excesiva a fundasilor centrali galateni, mult prea departati unul de celalalt, si a trimis o pasa ideala pentru Bruno Cesar care a tintit poarta cu sange rece.

De partea cealalta, Otelul s-a lasat dominata, incercand timid sa lege mai mult de trei pase si sutand periculos la poarta lusitanilor doar in finalul partidei, doar asa, pentru a da vina pe ghinion.

Si la capitolul suporteri am fost dominati, condusi de "Barbas" (in imagine) "Vulturii" au parut mai organizati si mai patimasi.

Dupa rezultatul inregistrat in celalalt meci al grupei, Manchester United- Basel (3-3), in care elvetienii au revenit in joc, dupa ce au fost condusi lcu 2-0, s-ar putea spune ca problema nationala, cea a atitudinii, nu ne paraseste nici atunci cand este vorba de o joaca, cu mingea...

Sanse de calificare in primavara europeana? Mai sunt, viitoarea adversara a galatenilor, Manchester United, are doar doua puncte, si speranta moare ultima!

×
Subiecte în articol: Liga campionilor otelul-benfica