x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Diario El Argentino: Argentina a jucat slab şi a remizat fără goluri cu România, "la Budapesta"!

Diario El Argentino: Argentina a jucat slab şi a remizat fără goluri cu România, "la Budapesta"!

06 Mar 2014   •   13:54
Diario El Argentino: Argentina a jucat slab şi a remizat fără goluri cu România, "la Budapesta"!

"Argentina a jucat prost şi a terminat la egalitate cu România la Budapesta", este titlul unui articol publicat de Diario El Argentino.

"Selecţionata argentiniană a remizat ieri seară, scor 0-0, cu România, într-un amical disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, având o prestaţie care a fost iniţial mai proastă, iar apoi s-a îmbunătăţit, dar cu siguranţă a provocat îngrijorarea selecţionerului cu privire la unele aspecte", notează ziarul argentinian, care de această dată scrie corect numele Capitalei româneşti.

Argentina a arătat, în prima repriză, că are probleme în apărare, însă în cea de-a doua repriză, jucătorii lui Alejandro Sabella au dominat, arătând mai multă determinare şi creându-şi mai multe ocazii clare de gol. 

Jurnalul El Dia scrie că reprezentativa României a fost ordonată în prima repriză şi a jucat într-un sistem care a "tăiat circuitul creativ dintre Lionel Messi şi Fernando Gago şi Angel Di Maria". "Remiza fără goluri în faţa României a fost rezultatul unei prestaţii îngrijorătoare a naţionalei. Echipa Argentinei nu a avut o seară bună în recele Bucureşti sau cel puţin se speră că a fost doar o zi proastă, pentru că nu a funcţionat aproape niciun compartiment. Singurul aspect pozitiv a fost prestaţia bună a portarului Sergio Romero, care a ştiut să facă faţă atacurilor românilor", a mai scris Diario El Argentino.


×
Subiecte în articol: argentina Lionel Messi romania argentina