x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo anunță că va juca în premieră meciul cu Sepsi pe stadionul Arcul de Triumf

Dinamo anunță că va juca în premieră meciul cu Sepsi pe stadionul Arcul de Triumf

01 Noi 2022   •   17:45
Dinamo anunță că va juca în premieră meciul cu Sepsi pe stadionul Arcul de Triumf
Sursa foto: Hepta

Clubul Dinamo a anunțat marți că va juca în premieră pe noul stadion Arcul de Triumf. Este vorba de partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe din Cupa României.

Anunțul a fost făcut de administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram.

Conform acestuia, Ministerul Sportului a acceptat cererea clubului Dinamo București de a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

„Suntem bucuroși să anunțăm că vom juca în premieră pe Arcul de Triumf. Le mulțumim pe această cale domnului ministru Carol-Eduard Novak și administratorilor Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf că au acceptat cererea clubului nostru”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo București-Sepsi Sfântu Gheorghe în faza grupelor Cupei României este programat marți, 8 noiembrie 2022, de la ora 21.00.

Acesta va fi primul meci oficial pe „Arcul de Triumf” între două cluburi de fotbal.

Inaugurat pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17-24, stadionul a mai găzduit partida amicală de fotbal România U21 vs Finlanda U21, precum și România vs Elveția la fotbal feminin.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo