x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo este peste Steaua şi CFR în clasamentul IFFHS!

Dinamo este peste Steaua şi CFR în clasamentul IFFHS!

de Mihai Morcovescu    |    04 Oct 2010   •   00:00
Dinamo este peste Steaua şi CFR în clasamentul IFFHS!
Sursa foto: /Intact Images

În clasamentul pe luna septembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dat publicităţii astăzi, Dinamo Bucureşti a coborât 25 de poziţii şi ocupă locul 93, cu 125,5 puncte, fiind cea mai bine clasată echipă română în această ierarhie. Acest regres este rezultatul evoluţiilor foarte slabe din campionat, unde alb-roşiii au obţinut un singur punct în ultimele cinci etape disputate!

Următoarea reprezentantă a Ligii I prezentă în topul IFFHS este Unirea Urziceni, care a înregistrat o cădere  de 28 de locuri, până pe 118, cu 117 puncte, la egalitate cu formaţia Universidad San Martin de Porres (Peru). De asemenea, şi CFR Cluj a coborât 15 locuri şi se află pe 134, cu 109,5 puncte, în timp ce Steaua Bucureşti a retrogradat la rându-i de pe poziţia 113 pe 141, având acum 107,5 puncte.

Echipa FC Timişoara a picat şi ea, de pe 135 pe 155, cu 102 puncte, fiind la egalitate cu echipele Argentinos Juniors (Argentina), AEK Atena (Grecia), Motherwell (Scoţia) şi Jeonbuk Hyundai Motors (Coreea de Sud).

Singura echipă din România care a urcat în clasamentul IFFHS este SC Vaslui, care a săltat 24 de locuri, până pe 162, cu 100,5 puncte.

×
Subiecte în articol: stiri