x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo - FC Botoșani 1-2. Echipa din Ștefan cel Mare ratează pentru al doilea an la rând play-off-ul

Dinamo - FC Botoșani 1-2. Echipa din Ștefan cel Mare ratează pentru al doilea an la rând play-off-ul

17 Feb 2019   •   21:59
Dinamo - FC Botoșani 1-2. Echipa din Ștefan cel Mare ratează pentru al doilea an la rând play-off-ul

Dinamo Bucureşti nu mai are nicio şansă de a ajunge în faza play-off a Ligii I de fotbal, după ce a fost învinsă duminică de FC Botoşani cu scorul de 2-1 (1-1), pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 24-a.

Cu două etape înainte încheierii sezonului regulat, Dinamo se află la şapte puncte de ultimul loc care duce în play-off, ocupat de FC Botoşani.

Dinamo a deschis scorul prin italianul Mattia Montini (24), care a reluat în plasă mingea trimisă în transversală de grecul Papazoglou. Oaspeţii au egalat prin Cătălin Golofca (28). Golul victoriei echipei antrenate de Liviu Ciobotariu a fost reuşit de italianul Diego Fabbrini (75), la capătul unei superbe acţiuni personale.

„Toată lumea e fericită acum că nu ne-am calificat în play-off. Am făcut o primă repriză bună, păcat, am fost surprinși pe contraatac după un corner al nostru. E lipsă de experiență și de implicare.

Ne-am dorit mult să dăm al doilea gol, cei de la Botoșani nu ajunseseră la poarta noastră. Acesta este fotbalul. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine, am fost dominați uneori, dar adversarii n-au fost așa periculoși. Nu trebuia să riscăm atunci când am condus cu 1-0.

În vară vom trage linie cu acești jucători și vom vedea pe cine mai trebuie să aducem”, a spus Rednic, la TV Telekom Sport. 

Toată lumea s-a bucurat că n-a ajuns Dinamo în play-off, foarte bine! Vor juca în familie. E trio-ul ra-ta-ta acolo!

Am văzut și CFR-ul cu Astra, m-a mirat atitudinea unor jucători, niște discuții înainte, după. Alții s-au plâns de arbitraje și-au avut un român maghiar arbitru!

Așa a ajuns campionatul nostru, s-a ajuns să se facă jocuri. Și CFR - Astra... (n.r - încheiat 1-1) Nu vreau să spun nimic, mă refer la atitudinea jucătorilor, discuțiile care au fost înainte și după joc. 

Alții au plâns două săptămâni pentru arbitraje și azi au avut un arbitru român-maghiar. Trebuia protejat Kovacs, mie îmi place de el, nu trebuia expus”, a spus Rednic la conferință, vizavi de delegarea lui Istvan Kovacs la partida Gaz Metan - Sepsi 0-1. 


FC Botoşani a bifat a patra sa victorie consecutivă. Dinamo venea după două succese.

FC Botoşani a câştigat şi meciul tur, cu 2-0.

FC Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-2 (1-1), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Mattia Montini (24), respectiv Cătălin Golofca (28), Diego Fabbrini (75).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucureşti Mircea Rednic