x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Doar Parchetul mai face lumină

Doar Parchetul mai face lumină

de Dragos Stoica    |    24 Ian 2011   •   20:43
Doar Parchetul mai face lumină
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

148109-intact-imagesgazeta-sporturilordarius-mitrache20100923155538007.jpgPromiscuitatea devine stare de fapt la Craiova. În timp ce jucătorii se antrenează la Govora printre uluci şi găini, Adrian Mititelu continuă războiul de la distanţă cu ex-managerul general Victor Piţurcă. Duminică seară, Mititelu a spus la GSP TV că fostul antrenor s-a dus la sediul LPF pentru a rezolva ca Găman şi Bărboianu să devină liberi pe baza dezlegărilor în alb pe care i le-a dat drept garanţie pentru împrumutul cu 1,2 milioane de euro.

„Actele au fost completate de cineva de la Ligă! Sunt false, uitaţi-vă la CNP-ul lui Găman şi la ştampila de intrare la Ligă şi o să vedeţi că actele au fost completate de cineva de acolo, nu de jucători! Piţurcă a pus la cale toată hoţia asta”, a spus Mititelu. Fostul manager general a contraatacat spunând că de fapt totul nu este decât o stratagemă a lui Mititelu: „Mititelu este un escroc de meserie. A încercat o manevră, să dea jucătorii liberi şi apoi să ia banii la negru pe ei, să nu-i mai treacă prin club, că sumele s-ar duce direct la Fisc. Teoria asta am prins-o din zbor de la Sorin Cârţu. Falsul este făcut de Mititelu, aşa şi-a făcut şi averea. La fel a procedat cu patronul de la Vâlcea, pentru Costea, care avea 25 la sută din viitoarea vânzare, dar Mititelu i-a zis că nu o să vadă nici un ban, că îl va da la negru. Discuţia e reală. De aceea le-a dat jucătorilor dezlegările, dar aceştia s-au prins de neregulile pe care le face Mititelu şi şi-au depus actele la Ligă”.

Şi Dumitru Dragomir l-a contrat pe Mititelu, după ce acesta l-a acuzat că face parte dintr-o „întreagă cârdăşie”. „Pentru porumbeii ăştia vei da socoteală la Comisiile LPF! Eu am apărat Craiova şi împotriva regu­la­mentului”, a spus Dragomir.

×
Subiecte în articol: fotbal intern