x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Bihor a achiziționat un nou jucător: "Este tânăr, de perspectivă, cu calităţi foarte bune din punct de vedere tehnic"

FC Bihor a achiziționat un nou jucător: "Este tânăr, de perspectivă, cu calităţi foarte bune din punct de vedere tehnic"

de Redacția Jurnalul    |    10 Sep 2023   •   20:40
FC Bihor a achiziționat un nou jucător: "Este tânăr, de perspectivă, cu calităţi foarte bune din punct de vedere tehnic"
Sursa foto: Hepta

Clubul FC Bihor Oradea anunţă legitimarea jucătorului Andrei Militaru.

Acesta s-a născut pe 24 iunie 2002, în Bucureşti şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, putând fi utilizat atât în centru cât şi pe cele două benzi.

El a fost legitimat prima dată la Pro Progresul Bucureşti, după care a trecut pe la mai multe cluburi de juniori din oraşul său, Bucureşti: Sportul Studenţesc, Regal Sport Atletico Madrid şi Sport Team Bucureşti.

Apoi a plecat în Germania, în anul 2015, fiind legitimat, pe rând, la cluburile: TSV Bernhausen, FSV Waiblingen, SV Vaihingen şi SGV Freiberg.

În 2020 s-a întors în România şi a semnat primul său angajament în calitate de jucător senior, la SC Popeşti Leordeni, apoi a evoluat şi la CSO Plopeni, pentru ca în anul 2022 să ajungă în Emiratele Arabe Unite, la Fleetwood United.

În acelaşi an s-a întors în România, fiind legitimat la Minerul Costeşti, iar în prima parte a acestui an a ajuns din nou în Emiratele Arabe Unite, la Sporting Dubai.

Astfel, Andrei Militaru merge la FC Bihor, după ce ultima dată a evoluat pentru echipa din Dubai.

„Andrei este un jucător tânăr, de perspectivă, cu calităţi foarte bune din punct de vedere tehnic. Îi prevăd un viitor frumos”, a declarat antrenorul echipei „roş-albastre”, Florin Farcaş, conform Clubului FC Bihor Oradea.

Andrei Militaru va purta numărul 21 pe tricou.

×
Subiecte în articol: fc bihor fotbal andrei militaru mijlocaș