x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Botoșani – U Craiova 1948, remiză albă cu penalty ratat și gol anulat

FC Botoșani – U Craiova 1948, remiză albă cu penalty ratat și gol anulat

de Redacția Jurnalul    |    22 Apr 2023   •   20:11
FC Botoșani – U Craiova 1948, remiză albă cu penalty ratat și gol anulat
Sursa foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

FC Botoșani și U Craiova 1948 au remizat 0-0, sâmbătă în etapa a a 5-a a play-off-ului Superligii. Argentinianul Juan Francisco Bauza a ratat un penalty pentru oaspeți și a avut și un gol anulat. Punctul luat de olteni îi menține pe prima poziție în play-out-ul Superligii.

Gazdele au avut prima ocazie importantă a meciului, înainte ca oltenii să primească o lovitură de pedeapsă, decisă în urma analizei VAR. Bauza a executat bine, dar Ducan a reușit să apere, menținând egalitatea.

Dani Henriques a avut apoi ocazia de a deschide scorul pentru oaspeți, în debtul reprizei secunde, dar șutul său din doi metri, pe scurt, a fost respins de Ducan.

Bauza a marcat în minutul 62, un gol anulat din motiv de offside, nu înainte ca Mailat și Petro să irosească ocazii de a marca pentru moldoveni.

Bauza a avut și a treia șansă de a înscrie, dar l-a nimerit direct pe Ducan, din poziție unu la unu cu portarul botoșănenilor, în primul minut suplimentar de joc.

FC Botoșani este acum pe locul 9 (al treilea în clasamentul play-out-ului), cu 27 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 urcă pe locul 7, lideră a clasamentului în grupa de retrogradare, între ele aflându-se FC Hermannstadt, tot cu 27 de puncte. Petrolul Ploiești va avea șansa de a trece prima, dacă va învinge luni pe FC Voluntari, pe Stadionul „Ilie Oană”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FC Botoşani U Craiova 1948 penalty