x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB învinge Poli Iași și face maxim de puncte în Superligă

FCSB învinge Poli Iași și face maxim de puncte în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2023   •   23:54
FCSB învinge Poli Iași și face maxim de puncte în Superligă

FCSB a învins duminică seara pe Poli Iași, scor final 2-1 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Super Ligii la fotbal masculin. Bucureștenii ajung astfel la a cincea victorie consecutivă, din tot atâtea meciuri jucate și ocupă prima poziție în clasament.

Gazdele, au dominat categoric jocul disputat pe Arena Națională având 4 ocazii de poartă în primele 20 de minute de joc, cu Pantea, Șut și Compangno principali proagoniști.

După alte două ocazii de gol în a doua jumătate a reprizei, FCSB a deschis scorul în minutul 44, prin reușita lui Ovidiu Popescu, care a șutat imparabil, sub bară, din afara careului.

Ieșenii au egalat cu un alt gol frumos, din afara careului, însă reușita a fost anulată imediat, din cauza unui henț anterior.

Darius Olaru a dus scorul la 2-0, cu un șut plasat, din interiorul careului, în minutul 68, pentru ca moldovenii să relanseze miza meciului 11 minute mai târziu, când Vașvari a șutat puternic din afara careului, învingându-l pe Târnovanu.

Florin Coman a mai avut o șansă importantă de a majora scorul, înainte de a fi shimbat, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă, din poziție ideală.

Poli Iași rămâne cu 3 puncte și se află pe ultimul loc al clasamentului, după 3 înfrângeri consecutive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb poli iaşi