x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB pe loc de play-off, după victoria în deplasare la U Craiova 1948

FCSB pe loc de play-off, după victoria în deplasare la U Craiova 1948

13 Noi 2022   •   23:33
FCSB pe loc de play-off, după victoria în deplasare la U Craiova 1948
Sursa foto: FCU 1948

Aflată încă în căutarea unui antrenor principal, FCSB, cu interimarul Mihai Pintilii pe bancă, a câștigat duminică seara confruntarea din deplasare cu U Craiova 1948, contând pentru etapa a 18-a a Superligii. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0, cu golurile marcate în prima repriză de Popescu și Dawa.

 

FCSB a dominat primele 10 minute, deschizând scorul încă din minutul 4, când Octavian Popescu a șutat din afara careului, din poziție centrală, o minge venită dintr-o respingere a oltenilor.

Craiovenii au replicat, însă Târnovanu a fost la post în două rânduri. Dawa a trimis mingea cu pieptul în poartă, în minutul 26, după un corner executat de Cordea și o deviere a lui Șut, majorând scorul la 0-2.

După o serie de ocazii succesive la ambele porți, Sidibe a bifat cea mai mare ocazie a gazdelor, șutând în bară, pe colțul lung, din interiorul careului, în minutul 77.

Cele trei puncte obținute îi situează pe roș-albaștrii pe poziția a 6-a în clasament, cu 26 de puncte și cu două meciuri mai puțin jucate.

U Craiova 1948 rămâne pe locul 15 în clasament, ajungând la a 10-a înfrângere în acest sezon.

"Știinta pierde cu 2-0 meciul cu FCSB.

Două erori în defensivă în primele 30 de minute și jocul ofensiv haotic au scris istoria acestui meci. Băieții au arătat că vor însă se pare că mai mult de atât nu pot la ora actuală.

Înfrângerea de azi ne duce pe loc retrogradabil. Urmează o pauză de trei săptămâni și apoi meciul cu cealaltă echipă din oraș.", transmite FCU 1948.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb U Craiova 1948 superliga