x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB pierde primul meci amical al iernii. Remize pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și U Craiova

FCSB pierde primul meci amical al iernii. Remize pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și U Craiova

de Redacția Jurnalul    |    15 Ian 2023   •   21:27
FCSB pierde primul meci amical al iernii. Remize pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și U Craiova
Sursa foto: Facebook FCSB

Echipele românești din Liga 1 se pregătesc de reluarea campionatului pe data de 20 ianuarie, marea lor majoritate având programate cantonamente în străinătate. Duminică, FCSB a pierdut în Antalya primul amical, în timp ce Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova au obținut câte o remiză.

FCSB a debutat cu o înfrângere în cantonamentul din Antalya, în compania echipei poloneze Pogon Szczecin.

Golurile au fost marcate în repriza a doua, de Mariusz Fornalczyk (72') și Luka Zahović (83').

În acest meci a debutat la roș-albaștrii și Deian Sorescu, împrumutat până la finalul sezonului de la Rakow Czestochowa.

Echipa de start a FCSB a fost următoarea: Vlad - Sorescu, Cristea (cpt), Tamm, Pantea - Nikolov, Edjouma, Radaslavescu - Miculescu, Compagno, Coman.

În partea a doua au mai intrat în teren și Șerban (la pauză), respectiv Maxim, Toma, Popa și Tudor (toți în minutul 83).

Următorul meci al roș-albaștrilor este programat luni, la ora locală 17:00 (16:00 ora României), împotriva liderului din Polonia, Raków Częstochowa.


Aflată la ultimul meci amical al perioadei de cantonament, tot în Antalya, Universitatea Craiova remizat, duminică, scor 1-1, cu Partizan Belgrad.

Sârbii au deschis scorul în minutul 12, prin Pavlovic, din penalty, golul egalizator al craiovenilor aparținându-i lui Ivan, care a marcat în minutul 77, tot din penalty.
Oltenii vin acasă și vor juca primul meci oficial pe 21 ianuarie, în deplasare, cu FC Botoşani, în etapa a 22-a a Superligii.

Tot duminică, Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, 2-2 (0-0), amicalul jucat în compania cehilor de la Bohemians, de asemena un ultim meci de verificare, înaintea de reluarea campionatului.

Pentru covăsneni au marcat: Denis Ciobotariu (64) și Andres Dumitrescu (82), în timp ce pentru cehi au înscris Janos (68) și Drchal (79).

Sepsi OSK - echipa de start: Niczuly - Dimitrov, Tamás, Niňaj, Ispas, Păun, Rodríguez, Ştefănescu, Matei, Tudorie, Šafranko
Au mai juat: Began, Francisco Júnior, Rondón, Dumitrescu, Gheorghe, Bălaşa, Ciobotariu, Rența

Sepsi OSK joacă în prima etapă a anului în deplasare, la Rapid București, pe 20 ianuarie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb Sepsi OSK Sfântu Gheorghe u craiova