x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB - UTA 2-1. Roș-albaștrii la a treia victorie consecutivă în Superligă

FCSB - UTA 2-1. Roș-albaștrii la a treia victorie consecutivă în Superligă

17 Oct 2022   •   00:16
FCSB - UTA 2-1. Roș-albaștrii la a treia victorie consecutivă în Superligă
Sursa foto: Facebook FCSB

Ultimul meci al zilei de duminică în Superliga României la fotbal masculin a consfințit cea de a 3-a victorie consecutivă a celor de la FCSB, care s-au impus cu 2-1 în fața lui UTA, într-un meci contând pentru etapa a 14-a. Bucureștenii urcă pe locul 7 în clasament, cu 17 puncte din 12 meciuri.

FCSB a început ofensiv din primul minut și după un sfert de oră, Darius Olaru a deschis scorul, cu un șut din afara careului, din poziție centrală.

Roș-albaștrii au continuat să domine, creând alte câteva ocazii de a se desprinde, în timp ce Târnovanu a fost pus o singură dată la încercare de oaspeți.

Gazdele au dominat și partea secundă, prima ocazie importantă aparținându-i lui Florinel Coman, al cărui șut a șters bara porții adverse, în minutul 51.

Coman, Oaidă și Popescu, de două ori, au trecut și ei pe lângă majorarea scorului, care s-a întâmplat în cele din urmă de la punctul cu var, în minutul 88, Compagno transformând lovitura de pedeapsă, după un henț în careu al lui Vukcevic.

Oaspeții au redus din diferență în primul minut suplimentare de joc, Keșeru marcând din marginea careului de 6 metri, după o degajare a portarului Iacob.

Același Iacob s-a remarcat pe final, când a salvat în poziție de unu la unu cu Darius Olaru.

S-a încheiat 2-1 și FCSB e pe locul 7, în urcare, în timp ce UTA e pe 12, dar cu un singur punct mai puțin.

 

(sursa: Mediafax)

×