x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Finala italiană pentru ultimul loc în play-off-ul Superligii, câștigată de Cristiano Bergodi

Finala italiană pentru ultimul loc în play-off-ul Superligii, câștigată de Cristiano Bergodi

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2023   •   23:20
Finala italiană pentru ultimul loc în play-off-ul Superligii, câștigată de Cristiano Bergodi
Sursa foto: Sepsi OSK

Sepsi OSK Sf Gheorghe și U Craiova 1948 și-au disputat joi seara ultimul loc în play-off-ul Superligii la fotbal masculin, într-o rejucare a meciului întrerupt anterior după scadări xenofobe. Echipa lui Cristiano Bergodi a învins cu un categoric 4-0 trupa celuilat tehnician italian Nicolo Napoli.

Disputa pentru ultimul loc în play-off a fost tranșată de această dată pe teren, Sepsi OSK rezolvând meciul încă din prima repriză.

Păun a deschis scorul repede, în minutul 7, după o deviere nefericită a portarului Gurău, același care peste nici 10 minute a mai deviat o dată neinspirat mingea venită din șutul lui Bălașa, de data aceasta direct în propria poartă, pentru 2-0.

Aganovici a stabilit scorul la pauză, șutul său din afara careului fiind deviat cu capul de Duarte, mingea trecând peste ghinionistul Gurău.

La 5 minute după reluare, Safranko a pus un ultim gol pe tabelă, tot după o respingere ghinionistă a lui Gurău.

Oltenii au marcat și ei, prin Sidibe, însă reușita a fost anulată pentru offside.

Sepsi OSK obține astfel cele trei puncte necesare pentru a trece peste olteni în clasament și va juca duminică, în prima etapă a ply-off-ului, în deplasare la Farul Constanța, în timp ce FC U Craiova 1948 dispută prima partidă din play-out la Mioveni.

(sursa: Mediafax)

×