x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vasile Avram şi-a lansat candidatura la preşedinţia FRF: "Nu am nevoie de susţinerea unui clan de impresari"

Vasile Avram şi-a lansat candidatura la preşedinţia FRF: "Nu am nevoie de susţinerea unui clan de impresari"

15 Ian 2014   •   16:10
Vasile Avram şi-a lansat candidatura la preşedinţia FRF: "Nu am nevoie de susţinerea unui clan de impresari"
Sursa foto: gsp.ro

Fostul arbitru Vasile Avram și-a lansat, astăzi, candidatura la șefia FRF, la o zi distanță după contracandidatul său Gheorghe Popescu.

Avram a avut un puternic mesaj anti-Popescu. "Când voi fi preşedinte, îi voi respecta pe toţi la fel. Consider că activitatea îndelungată pe care am avut-o pe plan profesional mă recomandă pentru funcţia de preşedinte al FRF. Candidez pentru că vreau ca fotbalul românesc să câştige de la mic la mare. Nu am nevoie de susţinerea unui anumit clan de impresari. Nu sunt reprezentantul vreunei academii de fotbal. Sunt reprezentantul tuturor echipelor, de liga a III-a, a II-a, de Liga I, a cluburilor de fotbal feminin şi de fotbal în sală şi a tuturor academiilor din ţară. Acestea sunt interesele pe care eu le reprezint. Fotbalul românesc nu e o dinastie. Nu are regi, ci un preşedinte ales. Cu tot respectul pentru Gică Popescu, fotbalul românesc nu a ajuns să fie condus de anumite frăţii, de oameni care au ajuns la butoane şi au ajuns să influenţeze fotbalul", a spus Avram, potrivit gsp.ro.

Candidaturile anunțate pentru preluarea șefiei FRF sunt cele ale lui Vasile Avram, a președintelui FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a fostului fotbalist Marcel Pușcaș și cea a fostului internațional Gheorghe Popescu.

×