x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: Rivaldinho, Bokila şi Oliva, puşi pe lista de transferuri de Dinamo

Fotbal: Rivaldinho, Bokila şi Oliva, puşi pe lista de transferuri de Dinamo

09 Ian 2018   •   21:15
Fotbal: Rivaldinho, Bokila şi Oliva, puşi pe lista de transferuri de Dinamo

 Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat prin intermediul site-ului său oficial ca jucătorii Vitor Ferreira Mosca Rivaldinho, Loteteka Jeremy Bokila şi Maximiliano Fernando Oliva au fost puşi pe lista de transferuri a clubului şi nu vor intra în programul de pregătire pentru a doua parte a sezonului competiţional.


Cei trei jucători se vor antrena începând de miercuri separat de lotul pregătit de Vasile Miriuţă în cantonamentul de la Săftica.

Brazilianul Rivaldinho a marcat 4 goluri pentru Dinamo în acest sezon, trei în Liga 1 şi unul în Europa League, în prima manşă cu Athletic Bilbao, scor 1-1 pe Arena Naţională.

Atacantul congolez Bokila a jucat 13 jocuri pentru Dinamo, marcând un gol în partida cu Gaz Metan Mediaş (3-0 în deplasare).

Jucătorul de bandă stânga argentinian Maxi Oliva a disputat 10 meciuri la Dinamo în acest sezon, noua în campionat şi unul în Cupa României.

Echipa din Ştefan cel Mare va efectua în perioada 15-26 ianuarie un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Rivaldinho bokila oliva transferati