x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Pintilii suspendat o lună de la FCSB. CFR Cluj amendată cu 5.000 lei

Mihai Pintilii suspendat o lună de la FCSB. CFR Cluj amendată cu 5.000 lei

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2024   •   20:40
Mihai Pintilii suspendat o lună de la FCSB. CFR Cluj amendată cu 5.000 lei

Comisia de disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat o serie de decizii luate în urma ședinței de miercuri. Mihai Pintilii și Basilio Ndong au primit suspendări drastice. CFR Cluj Napoca a fost penalizată cu o amendă de 5.000 de lei.

Întrunită miercuri, 6 martie 2024, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat câteva decizii drastice în urma incidentelor din meciurile din ultimele două etape ale Superligii.

Cea mai drastică pedeapsă a primit-o Mihai Pintilii, antrenorul secund al lui FCSB, care a fost suspendat o lună și a primit și o penalitate sportivă de 320 de lei în urma raportului de meci al arbitrului meciului dintre FC Voluntari și FCSB.

De asemenea, Basilio Ndong, jucătorul Universității Craiova, a primit o suspendare de 3 meciuri și o penalitate sportivă de 5.000 de lei, după cartonașul roșu primit pe finalul meciului cu Petrolul Ploiești.

CFR Cluj apare și ea pe lista pedepsiților, cu un avertisment și o penalitate sportivă de 5.000 de lei după incidentele de pe teren propriu din meciul cu Dinamo București.

Avertismen a primit și clubul Universitatea Craiova, după incidentele din meciul de pe Stadionul „Ion Oblemenco” cu FC Voluntari.

 

(sursa: Mediafax)

 

×