x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gaură neagră la Dinamo.

Gaură neagră la Dinamo.

de Dragos Stoica    |    19 Iun 2011   •   21:00
Gaură neagră la Dinamo.

Spuse mai intai in soapta, zvonurile despre criza profunda financiara prin care trece Dinamo au devenit certitudini. Jucatorii sunt neplatiti de aproape trei luni si se apropie cu pasi repezi momentul cand acestia si-ar putea depune memorii pentru a deveni liberi, conturile sunt blocate si echipa risca sa nu poata participa in editia viitoare din Europa League.

Situatia este provocata de nivelul datoriilor fata de bugetul statului. Inca din luna aprilie, gruparea "alb-rosie" conduce detasat intr-un clasament al cluburilor datoare fata de Fisc, cu o suma de aproape 15,5 mi­lioane RON, ceea ce inseamna apro­ximativ 3,7 milioane de euro! In cazul in care Nicolae Badea si Cristi Borcea nu vor gasi resurse pentru a efectua aceasta plata pana la 30 iunie, "cainii" ar putea sa urmareasca de la televizor cupele europene.

Cum FC Timisoara si Gloria Bistrita au fost retrogradate pe motive financiare, prima intrebare este cum de "alb-rosii" au primit totusi licenta. Ca termen de comparatie, trebuie spus ca suma pe care Timisoara o are de platit la buget reprezinta doar o jumatate din restantele "cainilor", in timp ce Bistrita a picat in liga secunda pentru o cifra ce nu sare de 100.000 de euro! Sefii "cainilor" recunosc existenta unor datorii, dar afirma ca certificatul fiscal depus la dosarul de licentiere este de zero restante!

×
Subiecte în articol: dinamo