x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gheorghe Hagi desemnat antrenorul etapei a 11-a în Superligă

Gheorghe Hagi desemnat antrenorul etapei a 11-a în Superligă

20 Sep 2022   •   14:05
Gheorghe Hagi desemnat antrenorul etapei a 11-a în Superligă
Sursa foto: Fc Viitorul Constanta

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat marți componența echipei ideale a etapei cu numărul 11 din Superligă. Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul etapei, după ce echipa sa, Farul Constanța, se menține lider al clasamentului, cu un fotbal spectacol și 22 de goluri marcate în campionat.

Cel mai bun unsprezece al etapei are în componență trei jucători de la Sepsi OSK și câte doi de la FC Voluntari și FC Hermannstadt.

În ciuda vârstei (38 de ani), Cristi Săpunaru a prins și el echipa etapei, alături de cel mai tânăr component, portarul Mihai Popa (21 ani), de la FC Voluntari, cu o evoluție decisivă în meciul cu FC U 1948.

Echipa ideală a etapei a 11-a:

Portar
Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - A doua partidă la rând în care a fost la înălţime! Contra celor de la FCU 1948, tânărul portar al ilfovenilor a avut 6 şuturi respinse, dintre care 3 "supersave-uri".

Fundaşi
Mihai Butean (FC Hermannstadt / 26 ani) - Singurul integralist din lotul revelaţiei FC Hermannstadt, Butean a reuşit o nouă pasă decisivă. În plus, a câştigat 14 dueluri şi a avut 9 recuperări, dintre care 4 în jumătatea adversă.
Bogdan Mitrea (U Craiova / 34 de ani) - A înscris pentru prima dată în tricoul Universităţii şi a ajuns la 32 de reuşite în Superliga României.
Cristian Săpunaru (Rapid / 38 de ani) - Liderul din teren al Rapidului şi-a condus echipa spre un nou succes. A participat la construcţia ambelor goluri înscrise de giuleşteni.
Mario Camora (CFR Cluj / 35 de ani) - A înscris golul victoriei, primul cu piciorul drept din cariera acestuia în principala competiţie internă, fapt remarcat şi de Dan Petrescu.

Mijlocaşi
Anass Achahbar (Sepsi OSK / 28 de ani) - Introdus pe teren în partea secundă, a contribuit la cel mai clar succes din istoria covăsnenilor în prima ligă cu un gol şi o pasă decisivă.
Lukáš Droppa (FC Voluntari / 33 de ani) - Pe lângă evoluţia foarte bună de la centrul terenului, a marcat golul care s-a dovedit a fi de 3 puncte.
Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) - Un nou meci mare făcut de mijlocaşul sibienilor, care a reuşit a 3-a dublă în acest sezon.

Atacanţi
Mario Rondón (Sepsi OSK / 36 de ani) - Două goluri şi un penalty scos. A fost un meci special pentru vârful grupării din Sf. Gheorghe, asta deoarece a bifat cea de a 100-a prezenţă în campionatul României.
Alexandru Tudorie (Sepsi OSK / 26 de ani) - Deşi a evoluat doar 23 de minute, a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă.
Denis Alibec (Farul / 31 de ani) - A făcut meciul perfect. A marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Antrenorul Etapei
Gheorghe Hagi (Farul / 57 de ani) - Fotbal spectacol, asta oferă Farul lui Hagi în acest sezon. Constănţenii au marcat de 3 ori pentru al 5-lea meci la rând şi sunt lideri după 11 etape.

 

(sursa: Mediafax)

×