x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Hagi, supărat pe Mircea Sandu: "A făcut pe şoferul pentru Burleanu, trebuia să fie mai puternic"

Gică Hagi, supărat pe Mircea Sandu: "A făcut pe şoferul pentru Burleanu, trebuia să fie mai puternic"

20 Mar 2014   •   13:43
Gică Hagi, supărat pe Mircea Sandu: "A făcut pe şoferul pentru Burleanu, trebuia să fie mai puternic"
Sursa foto: gsp.ro

Gică Popescu era mare favorit să devină noul preşedinte FRF, însă a fost condamnat la închisoare cu executare cu doar o zi înaintea alegerilor. În schimb, Răzvan Burleanu a devenit şef la Federaţie după ce l-a învins pe Vasile Avram, scrie gsp.ro.

Gică Hagi făcea şi el parte din echipa lui Popescu, alături de Stelea şi Ilie Dumitrescu, şi a fost deranjat că Mircea Sandu l-a condus pe Burleanu la bazele de la Buftea şi Mogoşoaia imediat după alegeri. Hagi a fost deranjat mai ales că actualul preşedinte de onoare şi-a declarat în mai multe rînduri susţinerea pentru Gică Popescu.

"Am văzut că Mircea Sandu l-a condus (n.r. - pe Răzvan Burleanu) după alegeri la Mogoşoaia. A făcut pe şoferul. Mircea Sandu trebuia să fie mai puternic. Dar asta e, ce să facem. Mergem înainte", a spus Hagi, potrivit gsp.ro.

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, i-a prezentat la 7 martie, noului şef al federaţiei, Răzvan Burleanu, bazele sportive de la Mogoşoaia şi Buftea, unde se antrenează loturile naţionale de fotbal. Burleanu a sosit la Buftea cu o maşină condusă de Mircea Sandu în care se afla şi directorul tehnic Anghel Iordănescu.

×
Subiecte în articol: gică hagi razvan burleanu mircea sandu