x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Șepcile roșii pleacă cu trei puncte de la Sibiu în ultima etapă a play out-ului Superligii

Șepcile roșii pleacă cu trei puncte de la Sibiu în ultima etapă a play out-ului Superligii

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2023   •   20:09
Șepcile roșii pleacă cu trei puncte de la Sibiu în ultima etapă a play out-ului Superligii
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Ultima etapă a play out-ului Superligii la fotbal masculin a debutat vineri cu victoria în deplasare a Universității Cluj, împotriva lui Hermannstadt, cu 2-1, golul victorie fiind marcat în minutele suplimentare de joc din lovitură de pedeapsă.

Sibienii au dominat prima repriză, în care a avut cele mai multe ocazii de poartă și în care au și deschis scorul. Raul Opruț a șutat imparabil la vinclul porții lui Gorcea, din interiorul careului, după pasa primită pe jos, direct din corner, de la Balaure (1-0, min. 23).

Pe fondul dominării gazdelor, care au fost oprite în două rânduri de Gorcea să-și dubleze avantajul, clujenii au egalat în debutul reprizei secunde, la capătul unei faze de fotbal britanic. Gorcea a degajat puternic, mingea a ajuns la Bic, care a rezistat între doi fundași adverși și l-a învins pe Mutiu, cu un șut din marginea careului (1-1, min. 58).

Meciul care se îndrepta spre o remiză liniștită, a fost deturnat de clujeni, care au primit un penalty în al cincelea minut suplimentar de joc, transformat cu siguranță de Nistor (1-2, min. 90+5)

U Cluj trece peste Hermannstadt în clasament și termină sezonul pe locul 10, cu 33 de puncte.
 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Hermannstadt U Cluj superliga