x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hizo: "Rezultat echitabil! Rămânem în lupta pentru titlu!"

Hizo: "Rezultat echitabil! Rămânem în lupta pentru titlu!"

20 Mar 2011   •   10:44
Hizo: "Rezultat echitabil! Rămânem în lupta pentru titlu!"
Sursa foto: /Intact Images

Nevoit să-şi conducă echipa de la tribuna oficială a stadionului din Ghencea, ca urmare a suspendării de două etape primită după ce a fost eliminat la Braşov, antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, s-a declarat mulţumit de remiza cu Steaua, scor 1-1, din etapa a XXII-a a Ligii 1, şi i-a dedicat acest rezultat fiului său, care a împlinit 40 de ani.

"Este un rezultat bun, mă bucură foarte mult, o bucurie în plus pentru mine este că azi fiul meu împlineşte 40 de ani şi îi dedic lui acest rezultat. E foarte greu să nu stai pe banca tehnică, am vorbit la telefon tot timpul. Am fost Sebastian Domozină, Dumnezeu să-l ierte. Consider că suntem în lupta pentru titlu. Am dovedit că suntem o echipă de luat în seamă, o lovitură liberă din poziţie asemănăotare cu cea din care a marcat Adailton n-am avut mai avut din ultimele 12 etape. Am trecut peste o perioadă cu jocuri destul de dificile, iar acum urmează să întâlnim echipe mai slab cotate, dar sunt sigur că jocurile vor fi grele", a declarat Hizo, care a stat în tribună la meciul de sâmbătă, deoarece era suspendat.

Secundul Dorin Zotincă, prezent la conferinţa de presă de după meciul cu Steaua, a declarat că rezultatul a fost echitabil: "Sunt onorat să fiu în această postură, nu e locul meu aici, trebuia să fie domnul Hizo. A fost un meci disputat, pe care oricare dintre echipe putea să-l câştige. Rezultatul este unul echitabil şi eu consider că ambele echipe vor mai avea un cuvânt de spus în campionat. E greu în Ghencea atunci când publicul e alături de echipă, devine grea până şi comunicarea cu jucătoriii tăi. Noi am venit aici să nu pierdem şi eu zic că titlul se va juca până la sfârşitul campionatului, oricare dintre cele două echipe putând să se împiedice".

Pentru Wesley, rezultatul nu este unul bun, deoarece, spune el, vasluienii voiau victorie: "Nu suntem bucuroşi pentru acest egal, noi voiam să câştigăm. Steaua este o echipă bună, însă pe noi acum ne interesează echipele din faţa noastră".

Gabriel Cânu consideră că SC Vaslui a primit un gol copilăresc: "Aş fi vrut cele trei puncte, însă putem spune că am şi câştigat un punct azi. Am luat un gol copilăresc, dar după acesta am pus stăpânire pe joc. Dacă eliminăm aceste greşeli copilăreşti avem posibilitatea să recuperăm punctele faţă de primele locuri".

×