x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iancu sare iar la Răzvan

Iancu sare iar la Răzvan

de Mihai Igirosanu    |    08 Feb 2011   •   21:32
Iancu sare iar la Răzvan
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor

150890-gsp-20090819135714006.jpgA fost suficientă o primă acţiune a echipei naţionale în noul an pentru ca atacurile asupra selecţionerului Răzvan Lucescu să reînceapă. Primul care a sărit la gâtul acestuia a fost patronul Timişoarei, Marian Iancu. Nimic surprinzător, atât din punct de vedere al atacatorului, cât şi al criticilor.
Dacă nemulţumirile legate de selecţie nu le putem comenta, fiind dreptul fiecăruia să aprecieze jucătorii, există şi câteva cuvinte al căror sens este greşit interpretat. De exemplu: „Jucătorii de la Timişoara sunt titraţi, joacă în Europa de câţiva ani”.

A fi titrat înseamnă să câştigi ceva concret sau important, în nici un caz să bifezi câteva meciuri în cupele europene. „Nu înţeleg cum a făcut selecţia Răzvan. Cine este Sburlea? Unde joacă ăsta? De ce nu e Goga la echipa naţională şi este acest Sburlea? De ce să fiu eu interesat de echipa naţională? Ai auzit de Mera? El l-a ţinut pe Adebayor şi pe Suarez. Cine e Grigore? Joacă la Dinamo? Mai vine şi după o accidentare. Sunt supărat că am investit în jucători români. Noi am scos o echipă cum e Şahtior cu aceşti jucători. Răzvan Lucescu nu are argumente. Cum să ai argumente pro-Sburlea şi anti-Goga? Cine l-a promovat pe Sburlea la naţională? A venit la naţională pentru că joacă la o echipă din Bucureşti. Ce caută Papp şi Gardoş? Ce au făcut ei? De ce nu sunt Mera şi Luchin? Lucescu a convocat nişte neica nimeni!”, a mai spus Iancu.

Marica, o nouă amendă-record?
Aflat în cantonamentul echipei naţionale din Cipru, atacantul lui VfB Stuttgart Ciprian Marica a primit semnale îngrijorătoare din partea conducătorilor clubului german. Aceştia au aflat despre nemulţumirile pe care Marica şi le-a exprimat în presa română şi au luat poziţie.
„Nu vreau să comentez declaraţiile sale până când nu discut şi cu Ciprian. Trebuie să se explice, altfel îl paşte o amendă foarte mare”, a spus managerul lui VfB, fostul internaţional Fredi Bobic. Marica ar fi la a doua amendă-record, anul trecut fiind obligat să plătească 50.000 de euro pentru că l-a înjurat pe arbitrul partidei cu Hamburg şi a fost eliminat, lăsându-şi colegii cu un om în minus încă din minutul 15.

×
Subiecte în articol: fotbal intern