x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Dumitrescu şi-a dat demisia, Edi Iordănescu este antrenor interimar în Ghencea

Ilie Dumitrescu şi-a dat demisia, Edi Iordănescu este antrenor interimar în Ghencea

de Marius Mihalcea    |    21 Sep 2010   •   00:00
Ilie Dumitrescu şi-a dat demisia, Edi Iordănescu este antrenor interimar în Ghencea
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/Intact Images

Meciul cu Astra a fost ultimul pentru Ilie Dumitrescu pe banca Stelei. La finalul partidei cu prahovenii, încheiată pentru "roş-albaştri" cu un dezamăgitor 1-1, tehnicianul, care de când a preluat echipa de la Piţurcă nu a vorbit decât despre titlu, n-a mai rezistat presiunii exercitate de public. Şi şi-a anunţat demisia. "Demisionez! Nu pot să stau într-un loc în care nu sunt dorit.

Plec din cauza suporterilor. Am familie care se uită la televizor, nu pot accepta aşa ceva. Să vină cineva care este iubit. Nu sunt fericit pentru exprimarea echipei, dar nu pot accepta un asemenea tratament. Îi mulţumesc lui Gigi Becali pentru încrederea acordată!", a declarat Dumitrescu. Anunţul acestuia a fost făcut exact în momentul în care Gigi Becali îl critica public pe GSP TV. "Eu de ce iau 20 de jucători şi Steaua are două echipe, dar eu joc tot cu ăia 11 şi-n Europa, şi-n campionat? A doua echipă pentru ce e? S-a văzut oboseala, asta a fost! Jucătorii n-au nici o vină", spunea finanţatorul Stelei, care, după 0-1 cu Urziceni, îşi pusese singur titulatura de "idiot". Ilie a ţinut să le transmită fanilor care i-au cerut demisia la finalul meciului şi un mesaj: "Nu o să-i puteţi lua echipa lui Gigi Becali decât dacă, Doamne fereşte, se întâmplă ceva cu el!".


Ilie nu l-a ascultat pe Gigi
În meciul cu Astra, Ilie Dumitrescu l-a titularizat pe Pablo Brandan în centru liniei de mijloc, deşi Gigi Becali i-a cerut tehnicianului să joace cu argentinianul fundaş stânga. "L-am sunat pe Ilie la 12:00 noaptea pentru a-l ruga din inimă să nu joace cu Brandan la mijloc, ci în stânga. Nu mi-a răspuns. Aveam o presimţire a răului. L-am sunat iar şi l-am rugat cu jenă să nu joace cu Brandan la mijloc. «Mă, pune-l pe Brandan fundaş stânga sau mijlocaş stânga», l-am rugat. Nu îi cerusem nimic niciodată", a dezvăluit finanţatorul Stelei.


Edi Iordănescu, interimar în Cupă
La meciul de joi cu Gaz Metan CFR Craiova, din "16-imile" Cupei României, echipa Stelei va fi condusă de pe bancă de Edi Iordănescu, cel care pe perioada mandatului lui Ilie Dumitrescu a ocupat postul de antrenor secund. "Îl las pe Edi Iordănescu interimar. Să joace în Cupă cu restul echipei, care nu a evoluat cu Astra. Îl iau şi pe ta-su, să îi dea lecţii, fiindcă nu cred că Anghel Iordănescu va dori să vină definitiv la Steaua", a declarat Gigi Becali. Un posibil succesor al lui Ilie Dumitrescu ar putea fi Duşan Uhrin jr.


"O să schimb antrenorii unul după altul, să vină altul, şi altul, şi altul, până ia unul campionatul!"
Gigi Becali - finanţator Steaua

"Ilie Dumitrescu este un om slab de tot, a fost şocat de faptul că fanii i-au cerut demisia"
Emeric Ienei - fost antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: liga 1