x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern UPDATE. Jucătorul lui Poli Iași, rezultat negativ pentru COVID la al doilea test

UPDATE. Jucătorul lui Poli Iași, rezultat negativ pentru COVID la al doilea test

25 Iul 2020   •   13:48
UPDATE. Jucătorul lui Poli Iași, rezultat negativ pentru COVID la al doilea test
Sursa foto: observator.tv

UPDATE. Un jucător de la Poli Iaşi a fost testat pozitiv pentru COVID chiar înaintea meciului cu Academica Clinceni, dar al doilea al fotbalistului a ieşit negativ, a anunțat sâmbătă clubul. Toată echipa va trebui să repete testele peste cinci zile.

Zi nebună în Liga 1! Poli Iaşi a anunţat că are un jucător pozitiv la COVID-19, cu câteva ore înaintea meciului cu Academica Clinceni.

Fotbalistul a fost supus unui alt test, la o altă clinică, iar al doilea rezultat a fost negativ.

Din informaţiile MEDIAFAX, este vorba despre Rodny Lopes Cabral, jucător care le-a dat emoţii ieşenilor şi în urmă cu o săptămână. Fundaşul din Insulele Capului Verde a fost şi atunci suspect de coronavirus, dar în cele din urmă a fost testat negativ.

Meciul dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi s-a amânat. Echipa lui Rednic se va întoarce la Iaşi, iar peste cinci zile întreg lotul va trebui să repete testele.

(sursa: Mediafax)

--------------------------------------

Știre inițială. Un jucător de la Poli Iaşi a fost confirmat pozitiv sâmbătă, cu noul coronavirus. Poli Iaşi a primit rezultatele testării cu doar două ore înainte meciului cu Academica Clincenci.

Jucătorii echipei ieşene au fost testaţi, conform protocolului, la două săptămâni de la ultima testare, în cursul zilei de vineri.

Rezultatele au venit cu doar câteva ore înainte de meciul cu Academica Clinceni.

„În urma testelor la care au fost supuşi jucătorii, componenţii staff-ului tehnic şi administrativ, unul dintre fotbaliştii echipei noastre a ieşit, din păcate, pozitiv. Aşteptăm deciziile autorităţilor", a anunţat Lucian Lucescu, ofiţerul de presă al echipei.

Poli Iaşi urma să joace cu Academica Clinceni sâmbătă, la ora 15.30.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: poli iaşi coronavirus