x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Nagy va fi secundul lui Lăcătuş

Ioan Nagy va fi secundul lui Lăcătuş

27 Sep 2010   •   00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat în această după-amiază că din staful tehnic al lui Marius Lăcătuș vor face parte doi secunzi: Ioan Nagy, nașul noului tehnician al echipei din Ghencea, și Edi Iordănescu, fostul secund al lui Ilie Dumitrescu și antrenor interimar după demisia acestuia.

"A fost vorba de nişte condiţii pe care le-a pus el şi două pe care le-am spus eu. Eu am zis să-l ţină pe Edi şi pe preparatorul fizic Michela Bon, pentru că l-am chemat pe om acum două luni şi nu vreau să-mi bat joc. De Edi i-am spus că vreau să-l ţin pentru că e un băiat bun, m-am împrietenit cu familia lui, cu Puiu. El mi-a zis că oricum îl ţinea, dar vine şi cu naşul lui, Nagy", a spus Becali.

Totuși, Edi Iordănescu a anunțat în această după-amiază că înclină să îşi dea demisia. "Am spus din momentul în care Ilie Dumitrescu a demisionat că e normal şi moral să plec şi eu cu el. Totuşi, am rămas în urma unei discuţii chiar cu Ilie, dar nu s-a pus niciodată problema să rămân definitiv. Marius Lăcătuş trebuie să vină cu staful lui. Mulţumesc conducerii pentru sprijin şi pentru intenţia ei, dar atâta timp cât se începe un proiect nou cu Marius Lăcătuş, consider că trebuie îndeplinit cu oameni noi. Dacă însă Lăcătuş va avea nevoie de mine, voi accepta", a spus Iordănescu pentru site-ul stelisti.ro.

Gigi Becali a mai precizat că Marius Lăcătuş va lua toate deciziile legate de echipă, însă câțiva jucători ai Stelei vor fi deja penalizaţi înaintea venirii acestuia. "Am luat hotărarea pe care trebuia să o luăm noi la club, faţă de doi-trei jucători, ca să nu spună pe urmă că ne băgăm peste el, că eu i-am spus că va face tot. Cel mai mult apreciez caracterul lui. Am negociat trei-patru chestii, adică a fost vorba de salariu, i-am spus «Ăsta e salariul». Nu mai puteam să-i spun un salariu mic acum decât al lui Pițurcă, se simţea şi el jignit", a spus Becali.

El a menţionat că Lăcătuş ştie că dacă nu va câştiga titlul nu va mai continua în postura de antrenor al Stelei. "Singura condiţie a fost să-l las în pace până la finalul campionatului. Şi la final, a zis că el ştie despre ce e vorba, tragem linie, Liga Campionilor, campionatul. «Sunt acolo, rămân, continuăm, nu, îmi văd de treaba mea». Eu zic că în primele mandate i-a lipsit exigenţa. Am spus asta dintotdeauna şi acum i-am spus iar. Dacă vrea să reuşească, să fie mai exigent", a concluzionat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: liga 1